WAMP – Design földön és levegőben!

Különleges élményben lehet része annak, aki május 22-én vasárnap a Millenáris felé veszi az irányt. A B csarnokban fiatal, magyar designerek standjai várják a látogatókat, bővülő táskával, brossokkal, cipőkkel, csigagyűrűkkel, diakeret nyaklánccal, neylonzacskó-állólámpával, patentos tányérral és porcelán bogárral – csak, hogy néhány különlegességet emeljünk ki az egyedi design tárgyak tengeréből!

Nehéz lesz elszakítani a tekinteteket a rengeteg csodás tárgyról, pedig megéri majd fölfelé és szerte-szét kémlelni, hiszen a GoBe Társulat táncosai bárhol, bármikor felbukkanhatnak! Az Ékszerképzet című előadás az Eventuell Galéria ékszertervezőinek (Bodor Bernadett, Gera Noémi, Imrei Boglárka, Máté Eszter, Szilos András és Vékony Fanni) közös projektje, melynek során a  GoBe Társulat közreműködésével elevenednek meg, kelnek életre az experimentális ékszerképzetek!

Ez úttal a hónap designere Tipton Zakariás, aki régi bakelit lemezekből gyártja szemüvegeit, az ő munkái is megtalálhatóak lesznek vasárnap a Millenárison. Lesz emellett WAMP Spájz, bemutatkozik a LIKEmyBIKE, és Zólyomi Zsolt parfümőr is. Ne hagyjátok ki!

2011. május 22.
11.00-19.00
Millenáris, B csarnok

www.wamp.hu