7végi blogválogatás + 1 új szereplő

Múlt héten sajnos bokros teendőink okán elmaradt a heti rendszerességű blogválogatás, ez úttal viszont a megszokotthoz képest egy új szereplővel jelentkezünk. A KlassDSign blogot is követjük a jövőben, és ez úton is ajánljuk őket sok szeretettel, ha ízléses, igényes enteriőrökre, inspirációra vágytok!

[question]Loft lakás svéd minimalizmussal fűszerezve[/question]

 

[answer]

Minimalista, letisztult, hihetetlenül világos, ugyanakkor meleg és barátságos, telis tele nagyszerű ötletekkel, mindez a recycling jegyében. Ez a lakás tökéletesen mutatja, hogy minimális pénzből is  milyen szép dolgokat lehet létrehozni. A lakás megálmodója, a svéd enteriőr tervező, Nanna Lagermann, a fotókat, pedig Philip Karlberg készítette a svéd Elle Interiör részére.

Tovább a KlassDSignra…

[/answer]

[question]Figyelj, mert kiállítunk![/question]

 

[answer]

Június 1-től kiállítás nyílik a Tranzit Art Caféban az Urbansnob szervezésében, ahol négy fiatal fotós munkáit nézhetitek meg. A fotók a Mutasd meg a Te Budapested! című pályázatra érkeztek.

Tovább az Urbansnobra…

[/answer]

[question]Fundango moodfilm[/question]

 

[answer]

A Fundango hazai csapata kihozott egy elég fílinges videót, ami a “Girls just wanna have fun” felkáltással bemutatja a 2011-es tavaszi/nyári női kollekciójukat.

[/answer]

[question]Pénteki vegyes[/question]

[answer]

 

Az Ágy Asztal TV pénteki vegyeséből választottuk ezt a képet erről a szuperhangulatos hálóról, a cikkben számos hasonlóan klassz enteriőrrel ismerkedhettek meg!

Tovább az Ágy Asztal TV-re…

[/answer]

[question]Szövevényes orosz grafikák[/question]

[answer]

Tatjána Plakhova orosz művészeti vezető, grafikus és illusztrátor munkáit elnézve bármit lehetne mondani, csak azt nem, hogy egyszerűek, mint egy kavics. A Moszkvai Állami Egyetemen szociálpszichológia szakon diplomázott, majd később grafikai tervezés tanult művésznő látásmódja meglehetősen komplex és egyedi.

Tovább a Manzárd Caféra…

[/answer]

[question]Sajtjelölők[/question]

 

[answer]

Ha a sajtot, mint desszertet helyettesítő zárófogást kínálsz és a felhozatal több tételt is rejt, jelöld a vendégek részére eképpen, mielőtt te magad is elfelejtenéd, mit rejt a kínálat. Régi evőeszközeidet gravíroztathatod. Ha nincs elég patinás darabod, ez esetben irány az Ecseri vagy valamilyen helyi bolhapiac!

Tovább az Otthon Édesre…

[/answer]

[question]Zajos történet Ausztráliából[/question]

[answer]

Luke Byrne ausztrál fotósról nem tudni semmit, azon kívül persze, hogy kedveli a zajos, trash-be hajló felvételeket, melyek mintha egy hosszú történet véletlenszerűen elkapott pillanatai lennének…

Tovább a Designpumpára…

[/answer]

[question] Cottage garden [/question]

 

[answer]

Hogyan fogjunk hozzá egy cottage garden, vagyis egy falusi stílusú kert megtervezéséhez?

Kiderül az Kedvenc Otthon blogon…

[/answer]

[question]Szimpla öltözés[/question]

 

[answer]

A gyerekeknek szánta Peter Bristol ezt a szekrénykét, amiben eltévedni nem lehet, mert a fiókok, zseniális módon, az adott ruhadarabot formázzák.

Tovább a Gyerekszobára…

[/answer]

[question]Eliz Dream Szürreális fotói[/question]

 

[answer]

Pop art vagy polgárpukkasztás?  Hogy kinek mi azt döntsétek el ti, Eliz Dream klisékből építkező szürreális fotóiról.

Tovább a Mindennapi Betevőre…

[/answer]