CSF 2013 tavasz-nyár

Csabay Ferenc, a CSF tervezője idén is megörvendezteti egy kulcsdarabokat tartalmazó kollekcióval a nőies szabások rajongóit. Az elegancia és a lágy vonalak ebben az esetben is jól felismerhető jegyekkel és fel-felbukkanó karakteres színekkel párosulnak, amelyek a márka védjegyévé váltak mára.

2013-as kollekciót leginkább a kifinomult és minimál jelzőkkel illethetjük, amelyeknek igazán nagy mestere a CSF designere. A minimalizmus persze nem zárja ki a rafinériát, hiszen Csabay Ferenc saját tervezői határait feszegette. „Olyan ruhákat szerettem volna alkotni, amelyekben megmaradnak a rám jellemző sziluettek, de a fazonok elég lazák ahhoz, hogy megfeleljenek a tavaszi és nyári időjárás kihívásainak”  – mondta  a Ferenc. Ezt a két kitételt olyan ruhákban ötvözte a tervező, mint például a mentaszínű nadrágszoknyává alakítható hosszú szoknyában, vagy a blúz fölé vehető kapucnis keppben.

 

Az egyes darabokat olyan apró különlegességek fűszerezik, mint például az itt-ott felbukkanó színfoltok: a feltűnő kék, a smaragdzöld, a törtfehér és a mentazöld. A teljes mértékben egyedi, hazai tervezésű gyűjtemény színében illeszkedik az éves trendekhez, hiszen a Pantone cég a 2013-as év színeként a smaragdzöldet jelölte meg. A vásárlók a kollekció darabjait az Ourstyle Boutique-ban szerezhetik be.

Az elmúlt szezonok útkeresésének köszönhetően a 2012-es év első évadára teljesen kiforrott a CSF stílusa, a 2013-as kollekció ezen a nyomvonalon halad tovább, újra és újra továbbgondolva a márkát. A minimalizmus, a tradíciók tisztelete és a merészség mind-mind saját hangvételben kerültek bele az összességében eleganciát képviselő CSF kollekcióba. „A minimalista stílusban nehéz megtalálnia egy tervezőnek a saját hangját, de azt hiszem nekem ebben a kollekcióban végre sikerült” – mondta a tervező.

fotó: Filep Krisztina

smink: Zátonyi-Nagy Melinda

haj: Pásztor László

stylist: Madar Annamária

modell: Anna (Trendattack)

  www.csf.co.hu