KÖZÖS PIAC – KÖZÖSSÉGI TERMELŐI VÁSÁR – 2013. április 6. Akvárium Klub

A Közös Piac 2013. április 6-án második alkalommal várja az egészséges és megbízható forrásból származó termelői finomságokra vágyó érdeklődőket Budapest szívében, az Erzsébet téri Akvárium Klubban.

A látogatók húsokat, édességeket, sajtokat, borokat-söröket, zöldségeket, különleges szószokat, mézeket, lekvárokat árusító kistermelőkkel, őstermelőkkel találkozhatnak a piacon. A termékek között felvonulnak a Szabó és Wirth Méhészet mézei, a Magyar Czider különleges cider-jei, édesszájúaknak Floch és X kekszek, Cukorka Sweetfabric finomságok, házicsokik az Élménykonyhából, a Madarász Udvarház és Majorosék hústermékei, a Panyolium szárított gyümölcsei, a Home Dining különleges szószai és a Nektária Manufaktúra utánozhatatlan gyümölcslevei, csak hogy néhány résztvevőt említsünk a több mint ötven termelőt számláló különleges szelekcióból.

A Közös Piac szervezői azt szeretnék elérni, hogy minél többen helyi termelőktől és megbízható forrásból vásároljanak. A piacon kizárólag egészséges ételeket, finomságokat, találhatnak a látogatók tartósítószerek, káros növényvédő szerek és manipulált gének nélkül.  A vásár célja, hogy a piacra járás ne csupán egészséges, finom és megbízható forrásból származó hozzávalók beszerzését jelentse, hanem közösségi élményt teremtve szórakozást is nyújtson a résztvevőknek.

Az első Közös Piac mind az érdeklődők, mind a termelők körében nagy sikerrel zárult, a szervezők a pozitív visszajelzéseken felbuzdulva úgy döntöttek, a jövőben havi rendszerességgel szervezik meg a termelői vásárt.

A szervezők és az árusok sok szeretettel várnak minden érdeklődőt 2013. április 6-án 9.00 és 16.00 óra között az Erzsébet téri Akvárium Klubban, ahol a termelői finomságok mellett utcazene emeli majd az esemény hangulatát.

Az esemény Facebook oldala itt található: www.facebook.com/events/387821014646497

Közös Piac a Facebookon: www.facebook.com/KozosPiac