JULIAKALDY – Resort

Két örömhír egyszerre: Megérkezett JULIAKALDY új, Resort kollekciója, ráadásképpen pedig itt a márka webshopja is!

Káldy Júlia kollekciói újra meg újra, minden alkalommal simán lenyűgöznek! Most sincs ez másképp, a Resort darabjai a márka jellegzetes vonalait viszik tovább, a naturális pasztellszíneket azonban erős ezüstök és feketék váltják fel, a talp és a felsőrész kontrasztja által meghatározott karakter ad egészen új jelleget a cipőknek.

A cipők nagyszerűsége a letisztult formákból adódó sokféle megközelítésben rejlik, kiválóan el tudjuk képzelni a darabokat egy elegáns outfit részeként épp úgy, mint farmerral. Nehéz megmondani, melyikkel lenne menőbb az összhatás.

“Cipőim tervezésekor állandóan feszegetem a határokat, de mindig forma és funkció, művészet és fogyaszthatóság egyensúlyának szempontjait szem előtt tartva. Erre remek példa az úgy nevezett EVA (ethylene-vinyl acetate – egy speciális anyag, melyet többnyire professzionális sportcipőknél láthatunk) használata néhány cipő talpának kialakításakor. Ez a különleges anyag lehetővé teszi, hogy a cipők játékossága és kényelme nőies eleganciával párosuljon.” – Mondja Juli az új kollekció kapcsán.

A Resort kollekció kampánya hasonló szellemiségben született – a fotók az egerszalóki hőforrásnál készültek. A teraszos sódomb medencéi azt a benyomást keltik, hogy  a természet játékossága sem ismer határokat.

A Resort kollekció arcának a magyar származású nemzetközi szupermodellt, Kate Kondast személyesen a márka tervezője Káldi Juli választotta ki. “Nagyon szeretem Kata karakterének kettősségét. Gyönyörű, feminin, ugyanakkor karizmatikus, személyiségéből sugárzik az eltökéltség, a magabiztosság és a dinamizmus.” – mondja Júlia.

A Resort kollekció darabjai kizárólag a JULIAKALDY vadonatúj webshopjában kaphatók, a korábbi kollekciók legnépszerűbb darabjai mellett. A webshop közvetlen kapcsolatot teremt a tervező és a vásárlók között, ilyen módon garantálható minden egyes rendelésre gyártott pár kiváló minősége.

modell: Kate Kondas

fotó: Eva Szombat

videó: Oliver Huber & Auguszt Gabi

make up: Natasa Kovalik

haj: Hairclub

www.juliakaldy.com/store

zp8497586rq