TIED /ejtsd: taɪd/

Az üzleti élet emblematikus kelléke: a nyakkendő. Mostantól  nem csak egy gombsort takarhat, hanem vigyázhat  leghasznosabb eszközeinkre is. Nem csak férfiaknak!

A Jurekka, Járadi Judit és Halmai Réka márkája elektronikus eszközök szállítására és tárolására  alkalmas divat kiegészítőkre szakosodott, amely a 2012-es Gombold Újra! verseny döntőjébe jutott Zábé  kollekciójával. A termékek valódi bőrből, aprólékos kidolgozással,  kiemelkedő minőségben készülnek Magyarországon.

A nyakkendő, mint motívum inspirálta a tervezőket, amikor a Jurekka legújabb őszi-téli laptoptáska-, tablet- és okostelefon kollekcióját tervezték. A kollekció darabjai tökéletes kiegészítőként  szolgálnak mind az üzleti élet elegáns, többnyire hivatalos megjelenéseihez, mind pedig a hétköznapok változatos és kötetlenebb stílusához. A letisztult formák, egyszerű  vonalvezetés leginkább az Apple-rajongók ízlésvilágának kedvez.

A konzervatívabb irányzat kedvelői egyszínű fekete, míg a bátrabbak fekete alapon kék nyakkendős változatban is megvásárolhatják a termékeket. Ma már nemcsak az üzleti világ nélkülözhetetlen kellékei a laptopok, okostelefonok, táblagépek, hanem mindennapjaink  használati tárgyai. Nem teszünk már egyetlen lépést sem a felsorolt gépek valamelyike nélkül. Ha pedig visszük őket, válasszunk megfelelő, ízléses táskát, tokot hozzájuk, hiszen nem  egyszer vagyonokat adunk értük, szállításuk többet érdemel egy nejlonszatyornál vagy műanyag toknál.

A Jurekka laptoptáskái, táblagép- és okostelefon tokjai a stílust és a praktikát is szem előtt tartják. Amellett, hogy a kollekció  minden darabja valamely eszköz szállítására szolgál, a tervezői  szándék az volt, hogy ez a vonalvezetésen ne látszódjon. Kívülről  az aktuális trendeknek megfelelő divattáska, belülről pedig  biztonságos otthona laptopunknak, tabletünknek.

A kollekció darabjai megvásárolhatók online a www.jurekka.com oldalon vagy offline a WonderLab Kecskeméti utcai boltjában.