A tervhivatal új arculata

Megújult arculattal büszkélkedhet az egyik legsikeresebb hazai építész-bútortervező stúdió, a tervhivatal. Az arculat Smiló Dávid, a hivatal egyik alkotótársának munkája, melyet most részletes dokumentációban közlük, mert szerintünk nagyon szép.

gif_logoKözel féléves munkával elkészült a tervhivatal új arculata. Ennek keretében átalakult a honlap is, mely mostantól folyamatos kommunikációs felületként is működik majd.

imazspic01_900 sima02_900 poster_displaygif_rajz_760

Egy építésziroda arculata sajátos eset. Az építész eltér a piac egyéb szereplőitől, hiszen termékei alapvetően egyszeriek, és az építészstúdiók az építészeti internetes és online folyóiratokon kívül kevés helyen reprezentálják magukat. Ennek okán kevés a lehetőségek száma egy markáns és megkülönböztethető arculat kidolgozása során. A stúdió ezt próbálta adottságként kezelni és minimális eszközökkel ráismerhetővé tenni a Tervhivatalt.

nevjegy_asztalon_szin_fonak nevjegy_oldalak_500 nevjegy_kiteritett_teli

A cél olyan arculat létrehozása volt, amely egyszerre ötvözi a Tervhivatal nevének keménységét, szikárságát és a stúdió munkáiban megjelenő eleganciát, magas minőséget. A koncepció szerint az arculatban a logó, az abból eredeztetett minta, valamint a mintának a derengő áttünése három egyenrangú elemként hivatott megjeleníteni ezt a találkozást.

panorama_cian_logo

Szép munka, gratulálunk!