The Babysitter – R. Varga Noémi filmje az indiegogo-n

R. Varga Noémi a Royal College of Art hallgatójaként első filmjének elkészítésén dolgozik. A film címe Babysitter és a családon belüli erőszak témáját dolgozza fel.

“A film lényegében arról szól, hogy szexuális erőszak áldozatává nem csak akkor válhatsz, ha elmész bulizni, vagy éjszaka egyedül sétálsz az utcán, hanem olyan környezetben is, ahol kiszolgáltatott vagy. A készülő filmben a bébiszitter válik erőszak áldozatává. Azért választottam ezt a témát, mert a mai napig minden ötödik nőt ér szexuális bántalmazás 16 éves koráig, és szerintem nagyon fontos lenne, hogy a köztudatban átértelmeződjön az erőszak fogalma és esetleges körülményei.” – mondja Noémi a készülő filmről.

A Babysitter gyártását meghatározó részben az alkotó finanszírozza, de a film felkerült indiegogo-ra, így ha Ti is fontosnak tartjátok a film által körüljárt kérdést, beszállhattok a film finanszírozásába, amiért Noémi előre is nagyon hálás minden támogatónak! A projekt támogatóinak neve feltüntetésre kerül a stáblistában, aki pedig nagyobb összeggel támogatja a filmet, részt vehet akár a forgatáson is!

Nagyon drukkolunk Noémi kampányának és kíváncsian várjuk a filmet!