Paperspokes

Három fiatal magyar designer – Bakó Zsófia, Bubla Ágnes és Vig Viri – alapította a Paperspokes márkát a közelmúltban, melynek kínálatában szuper minőségű, időtálló fából készült bringadobozok találhatók. A termékek mostanra készültek el, jóllehet az alapanyagokkal már több mint egy éve kísérleteznek a lányok, hogy megfelelő minőségű és az időjárás viszonyainak tökéletesen ellenálló bicajos kiegészítők szülessenek.

Paperspokes_team

A ládák kétféle kivitelben kaphatók: a kisebb méretű, kockaforma Spotty és a nagyobb Zigzag doboz különeges felületkezelésű kőrisfából készül. Az egyedileg gyártott fényvisszaverős gumikötelekkel bármilyen tárgyat könnyedén és stabilan lehet rögzíteni a ládákba és annak külső felületére is, ráadásul sötétben remek láthatóságot biztosítanak! A rögzítés segítségével biztonságosan szállítható bármilyen hétköznapi dolog, attól függetlenül, hogy bevásárlásból jövünk, kávét viszünk magunkkal vagy épp munkába sietve a laptopunkat kell magunkkal vigyük. A ládák a kerékpárra fixen szerelt, illetve levehető kivitelben is készülnek. 

Paperspokes_02

Paperspokes_09

Paperspokes_07

A ládák nem csak funkcionálisak, hanem valódi design kiegészítőknek is számítanak. Aprólékosan és időt nem spórolva tervezett darabokról van szó. A Paperspokes ládák speciális fából készülnek, és ellenállnak egyaránt a napsütésnek és az esőnek, így egész évben jól használhatóak. A női tervezőhármas elmondása szerint a legnehezebb a megfelelő alapanyagok felkutatása, tesztelése volt, ami közel egy évet vett igénybe. A sok kísérletezés és a rengeteg prototípus kipróbálása után egy igazán gyönyörű és strapabíró különlegesség készült el.

Paperspokes_05

A ládák mától elérhetőek az Indiegogon felületén és kedvezményes áron előrendelhetőek az idei bringaszezonra!

www.paperspokes.com