iBride

Az iBride egy francia családi vállakozás: tagjai, Carine, Rachel és Benoit Convers napjaink egyik leginnovatívabb fiatal francia designerei, akik ötvözik a grafikai design és az ipari formatervezés technikáit.
Ibride

Designjaikban egyedülálló stílusukat, innovatív ötleteiket, sajátságos grafikai világukat ötvözik a klasszikus ipari megoldásokkal. Alkotásaikat épp úgy inspirálja a mindennapi élet és a közvetlen környezetük, mint az egzotikus távoli tájakon tett utazásaik.

Ibride

 

Kollekciójuk talán legérdekesebb darabjai az állatos támájú bútorok, melyekben a formát és a funkciót viccesen ötvözve hoznak létre kutya, őzike, jegesmedve, vagy strucc formájú dohányzó- és konzolasztalokat, tárolóbútorokat.
Ibride
Ibride
Egyedülálló mintájú tálcáik újrahasznosított, rétegelt falemezből készülnek hagyományos, nagy  nyomású laminálási technikával, mellyel  új formát és  identitást adnak a régi anyagoknak. “Szeretjük azokat a tárgyakat, melyek egy más dimenzióba mutatnak, melyeknek a hagyományosnál több, más olvasata illetve funkciója is lehet” – mondják munkáikról az alkotók.
Ibride
A kollekcióban találhatóak még világító fali panelek, ülőbútorok, nagy cégek megrendelésére gyártott egyéb termékek – tányérok, bögrék széles választéka.
Ibride

És hogy az online ismerkedés élménye is egyedülálló legyen:
www.ibride.fr