NON + Flagship Store

A NON+ Kiss Sarolta tervezőgrafikus-lakberendező divatmárkája. Kollekcióit egyszerű vonalak, kényelmes, vagány megoldások és visszafogott színvilág jellemzi. A NON+ ruhák legtöbbjét egy-egy grafikai elem, idézet díszíti. A kollekciók darabjai egy téma, egy hangulat köré szerveződnek, a grafikák pedig mindezt szolidan hangsúlyozzák. A NON+ ruhák limitált darabszámban készülnek. Az egyedi darabokat kiváló minőségű anyagokból kézzel szabják-varrják. A mintákban és a ruhák fazonjában egyaránt tükröződik a letisztultság és a kreativitás. Fontos szempont a hordhatóság, a lezserség, a stílusbeli merészség.

[quote ]A kevesebb több![/quote]

s
Kiss Saci

Mikor nyitott a NON + üzlete?

Ekkorakkor amakkor. Ekkorakkor amakkor. Ekkorakkor amakkor.Ekkorakkor amakkor.Ekkorakkor amakkor.Ekkorakkor amakkor.Ekkorakkor amakkor.Ekkorakkor amakkor.Ekkorakkor amakkor.Ekkorakkor amakkor.

Melyik a NON+ kollekciójának legnépszerűbb darabja?

EZAZ amaz. Amazka. EZAZ amaz. AmazkaEZAZ amaz. AmazkaEZAZ amaz. AmazkaEZAZ amaz. Amazka

Mitől különleges a NON+ kollekciója?

Mert ez egy nagyonnagyon különleges különlegesség. Mert ez egy nagyonnagyon különleges különlegesség. Mert ez egy nagyonnagyon különleges különlegesség.

[hr]

[highlight]Nyitva tartás: Hétfő – Szombat: 10.00 – 20.00[/highlight]

Elérhetőség:

[unordered_list style=”bullet”]

  • Telefon: 0630 232-0762

[/unordered_list][unordered_list style=”bullet”]

[/unordered_list][unordered_list style=”bullet”]

[/unordered_list]

[box type=”default” size=”medium” title=”NON+ a Facebookon” right_title=”Kattints ide! ” right_description=” ” url=”https://www.facebook.com/nonplusz” ] [/box]