Je Suis Belle – 2010-2011 Ősz-Tél

Je Suis Bele

Néhány napja kaptuk meg a Je Suis Belle őszi-téli kollekció sajtóanyagát – nagyon vagányak az új cuccok! Az eddigiek közül ez a kollekció a személyes kedvencem!

Je Suis Belle

Az alábbiakban a tervezőcsapat sorait olvashatjátok az új kollekcióról:

Az elmúlt tél hosszú ridegsége időt és módot adott arra, hogy felfedezhessünk régi meséket és elfeledett történeteket, melyek inspirációként szolgálhattak új 2010/2011-es őszi-téli kollekciónk elkészítéséhez. Egy ősrégi monda szerint egy hegy tetején, a felhők felett, az örökzöld babérerdőben szellemek és boszorkák élnek, akik kincsekért elárulják a jövőt a hegy lábánál élő falusiaknak, gyógyitalokat és bájfőzeteket készítenek és a kapott kincseket ruhaként magukra öltik. Ebből a varázslatos legendából merítettük az ihletet a sziluettek, a díszítések és a kiegészítők megalkotásához.

Je Suis Belle

A kollekció hangulatában keveredik a misztikum, a természetfeletti és a klasszikus elegancia. Aktuális múzsáink Florence Welch, a Florence and the Machine énekesnője és Michelle Pfeiffer karaktere az Eastwicki boszorkányokból: öntudatos, vagány, ambíciózus, csinos, intelligens nő, aki karakteres és összhangban áll saját egyéniségével.

Je Suis Belle

A kollekció kialakításánál igyekeztünk játékos és merész, ugyanakkor jól, könnyen viselhető, variálható darabokat tervezni: lágyan omló, matt pamut voál, fényes pamut szatén és tompa fényű vásznak felhasználásával. Különleges elemként jelenik meg a puha, meleg, egyedien steppelt kabátanyag és a kötött sálsapka, praktikus visszatérő elem pedig a kötött sapka.

Je Suis Belle

A színek között számos finom, harmonikus árnyalat megtalálható: természetes színek mint a kő, föld, homok, fahéj vagy grafit. Ezek ellenpontjai a színes flitterek, amelyek harsányak és játékossá teszik a ruhákat, de kiegészítőkön (nyaklánc, karkötő, fejpánt) is megjelennek.

Je Suis Belle

Az aranyozott réz ékszerek (nyakláncok, fülbevalók, különleges füldísz és fejpánt) ismét kreatív együttműködés során születtek, Molnár Megyeri György keze munkáját dícsérik.

A galériában látható a teljes lookbook!

Je Suis Belle

Comments are closed.