Ismét Stylewalker Night – November 19.

2010. november 19-én, pénteken este héttől éjfélig ismét barangolásra csábítanak az V. kerületi design boltok. A Stylewalker Night az elmúlt másfél év alatt Budapest egyik legmeghatározóbb design rendezvényévé fejlődött.

A kezdeményezés, hogy fogjanak össze a Belvárosban található üzletek, végül egy egész estét vásárlós, ismerkedős bulivá alakult, ahol a magyar divat és iparművészet rajongói nemcsak lehetőséget kapnak a kedvezményes vásárlásra, hanem egy jó hangulatú, programokban bővelkedő eseménynek lehetnek részesei. Az este során bepillanthatnak a kulisszák mögé, megismerkedhetnek feltörekvő művészekkel, nyereményjátékokon vehetnek részt vagy éppen egy új kollekció debütálásán lehetnek jelen. Ráadásul mindez egyetlen nap alatt, sok hasonló érdeklődésű ember társaságában. Idén novemberben sem lesz ez másként, ráadásul az alappillérnek számító boltok mellé ismét csatlakozott néhány új résztvevő, ezáltal biztosítva azt, hogy a rendezvény minden alkalommal képes legyen valami újat mutatni a résztvevőknek.

Stylewalker Night

Aki már részt vett a Stylewalker Night-on tudja, hogy az esemény kifutása egy hét – hiszen eddig érvényes a 20% kedvezmény, amennyiben sikerül összegyűjteni öt üzlet pecsétjét a szórólapon-a novemberi rendezvényen a hét befejezésekét a Stylewalker Night csatlakozva az Art Fair-hez, a Műcsarnokban is megjelenik.

Most is lesz Deluxe és Kult túra a Uniquebudapest szervezésében, ahol divattal kapcsolatos anekdotákkal és érdekességekkel gazdagodhatnak a résztvevők, sőt a Stylewalker Night nemcsak az Budapest Art Fair-hez kapcsolódik, hanem az Art Moments by Hybrid-hez is, Budapest legújabb kiállítássorozatához is, így erősítve a magyar kortárs művészetet a fővárosban.

Stylewalker Night

Buborék: Buborékos boszorkányságok, bájitalok, 5000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék jóslás jár.

Butik Presszó és Klub: Kiálllítás Budha Tamás, street art művész és Hajdu Anett (KEPP Showroom) munkáiból

Colorbar: Díszítsd fel a kukát-Design verseny Szavazz a legjobbra ; Kiállítás: Braun András festményei és Bek Balla

Mónika fotói.

Csendes: DUB & ROOTS: DJ Iration

Csendes Társ: Borkóstoltatás és jazz zene

Eclectick: ECLECTICK műhely, bepillantás a kulisszák mögé.

Eventuell: Blue Paprika Jeans Folk Divatprezentáció

Forma: Vakondbőr kiállítás – Hét rajzoló – 7 Sketchbook

Fregoli: Bajszok és háziasszonyok találkozása, avagy, hogyan főzzünk bajusszal…megtudod Dettitől és Ipektől. Bajszos ajándékok, finomságok + extra kedvezmény minden bajszos vásárlónak

Innoshop: Hídvégi Áron kiállítása

Insitu: Mindent a szemnek, mindent a szájnak: téli dizájn bonbon kóstoló.

Kamchatka: Kamchatka – Vetítő:Virtuális Utazás

KétMackó: Diafilmvetítés, mese illusztrációkból kiállítás, süti, ajándék, találkozás az

alkotókkal.

Látomás: Alvilági találkozó a Látomásban: szerencsejáték, rulett, kártya, szeszes

italok, nyeremények. Jól bánsz a dobókockával?

Ha bármid piros és a Látomásbol van 30% kedvezményt kapsz mindenre

Lollipop: Fridvalszki Mark és Kárpáti János Iván “GOOD LIFE” című kiállítása. A

munkáikban összekötik a jelen materializmusát és egy techno-jövő misztikusságát.

Mono Fashion: Ajándék  minden vásárlónak, valamint meglepetés nyalánkságok.

Retrock: Miss KK kiállítása

Retrock Deluxe: Gazdag Ági  kiállítása

Rododendron: Boldog Vince a helyszínen rajzolja meg álmaid kitűzőjét csak Neked! Plusz Budapest klasszikus kitűzői minden mennyiségben: Dotty, Typikal, Daniella,

Leo, Lomo..

Bomo Art: Gyertyafényben úszó Régiposta utca, forrócsoki, és a vásárlók között egy 2011-es határidőnaplót sorsolunk ki. Aki 2010-es határidőnaplóval jön, – Bomo naplóval természetesen – az 40% kedvezményt kap a 2011-esből.

Zara Hotel: Filmvetítések, divatbemutatók videón, Zara Café, ahol a Fise 5 tagja (ötvös és textil művészek ) mutatja be alkotásait.

Esztille Stúdió: Filmvetítés: megnézheted egy dokumentumfilm segítségével, hogy készül Esztány Istán bőrdíszműves és Illéssy Lenke, az Ille-Olla márkanév megteremtőjének legújabb kollekciója.

Stylewalker Night

www.stylewalker.hu