♥ Mamika ♥

Sacha Goldberger magyar származású fotográfus egy szép napon úgy döntött, kicsit feldobja 91 éves nagymamája, Mamika szürke hétköznapjait. Az ötlet az volt, hogy a nagyit szuperhősként fantasztikus kosztümökben és páratlan élethelyzetekben ábrázolva készítik el a kortárs fotográfia egyik legviccesebb sorozatát. Sikerült!

mamika

Frederika Goldberger (Mamika) 20 évvel a második világháború előtt született, melynek szörnyűségei idején saját élete kockáztatásával tíz embert mentett meg. A háborút túlélve Magyarországról Franciaországba települt. Frederika nem hétköznapi humorérzékkel van megáldva, erről tanúskodnak a képek is, melyekhez azt hiszem nem sok kommentárra van szükség 🙂

mamika

mamika

mamika

A Mamika sorozat váratlan sikerét látva Sacha készített egy Myspace oldalt is nagymamájának, mondanom sem kell, teljes őrület! Mamikának az óta több, mint 2200 rajongója van, és folyamatosan rajongói levelet tucatját kapja, sokan szeretnének ilyen  belevaló nagymamát.

mamika

mamika

mamika

Muszáj említést tenni a stylist fantasztikus teljesítményéről is, mert Mamika dögös latex felszerelése mellett Reebok Freestyle Hi tornacipője és a legendás Ruby sisakja is kegyetlen menő!

mamika

mamika

mamika

Sacha Goldberger Mamika-konecpciója olyan kedves és megható, hogy képtelen vagyok abbahagyni a képek nézegetését. Ha Ti is szeretnétek még több Mamikát, ajánlom figyelmetekbe Sacha weboldalát, nem hétköznapi élmény!

www.sachabada.com

http://www.myspace.com/frederikagoldberger