Fulvio Bonavia nem beszél zöldségeket…

…. de fotóz. No meg gyümölcsöket és virágokat is, azonban nem ám akárhogyan. A növények cipőt, táskát, övet, gyűrűt, s egyéb kiegészítőket formálnak ugyanis. Az olasz Fulvio nem csupán fotográfus, designnal, grafikával is foglalkozik. S hogy mit eredményez, ha összetalálkoznak eme területek? Például padlizsáncipőt.

Kutyából ugyan nem lesz szalonna, de szalonnából születhet gyűrű, s bár a hold nem sajtból áll, egy táska alkotóeleme már lehet sajt… Csíííz! 😉 Nem is tudom, hirtelen mit dicsérjek… Fulvio kreativitását, ötletességét, a tárgyak hibátlan kivitelezését, vagy a szép fotókat? Azt hiszem ez esetben mindezt így egyszerre kell tennem. Olyan kerek az egész. Semmi hiányérzet.

A szokatlan képek egyébként könyvben is megjelentek, de érdemes megismerkedni egyéb munkáival is, újszerű portré- és reklámfotóival. Kedves férfi olvasók, figyelmetekbe ajánlom Fulvio Bonavia autókról készített képeit! (Szinte?) az összes márkának készített már hirdetéseket! A centenárium ünneplése alkalmából ő fotózta például a Lancia naptárat, melyeken egy-egy nevezetes Lancia modell látható, összekötve egy-egy híres mesével.

Jó étvágyat!