Stilblog ♥ Trend Guide

Bizonyára észrevettétek, hogy elkezdődött a hazai design blogok körében egy fajta együttműködés, kommunikáció, barátkozás. Ennek eredménye a lassan egy hónapja klasszul működő blogválogatásunk, melyben kedvenc blogjaink számunkra legkedvesebb cikkeit olvashatjátok hétről hétre, illetve ennek az összefogásnak szentelt platform a Trend Guide, amit ez úton szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani.

A magazin izgalmas saját tartalmak mellett kedvenc blogjaink  és velük együtt a mi bejegyzéseinkből is válogat.

“A most létrejött együttműködés révén a legismertebb, legolvasottabb, szakmailag leginkább felkészült szerzők közösségként jelennek meg, közös tartalmi platformot hoznak létre Trend Guide néven. Válogatott írásaik a design világának számos területét érintik, legyen szó az ipari formatervezés, a használati tárgyak, a bútorok, a belsőépítészet területéről, a vágyott és beszerezhető design ikonok széles köréről, burkolatokról, lakástextilekről, kiegészítőkről. Sőt, írásaikon keresztül betekintést nyernek olvasóink napjaink családi ház tervezésének legfrissebb trendjeibe, a nagyobb bútorkiállítások világába, a kortárs építészet, a vizuális kultúra számos kulisszatitkába, érdekességébe.” – mondja magáról a Trend Guide.

Örülünk neki, reméljük sokak számára nyújt majd informatív szórakozást. Design orientált típusok számára kötelező olvasmány! Kövessétek, szeressétek, olvassátok, nem fogtok csalódni!