Új cuccok a Moleskinetől

Idén tavasszal számtalan új termékkel bővült a Moleskine eredetileg jegyzetfüzeteket és naplókat gyártó tradicionális cég kínálata. Aki ismeri és használta már füzeteiket, valószínűleg egyet ért velem abban, hogy nehéz őket lecserélni bármilyen más füzetre. Kíváncsian várom, hogy az új cuccokat élőben is megfigyelhessük, vajon igaz-e rájuk is a fenti tapasztalat.

Moleskine

Moleskine

Moleskine

Grafomán létemre valószínűleg az átlagosnál jobban megérint minden, ami papír, toll, ceruza, vagy füzet. A Moleskine termékek letisztult, elegáns megjelenése, nagyszerű minőségű papírjaik és praktikus használhatóságuk miatt nyilván évekkel ezelőtt azonnal kedvenceimmé váltak, és valóban, az első Moleskine naptáram óta nem vágyom másmilyenre. Éppen ezért fogadtam nagy örömmel a termékcsalád új darabjait, főképp a táskák keltették fel az érdeklődésemet. Egyszerű, fekete, praktikus és vagány darabok, mindent tudnak, amit kell.

Moleskine

 

Moleskine

Moleskine

Moleskine

Moleskine

Tollak, ceruzák, laptoptáskák, USB-lámpák – van itt minden, amit elképzelhető az írószerek világában, mindez Giulio Iacchetti tervezésében (aki olyan tradicionális olasz designcégekkel működött együtt a közelmúltban, mint az Alessi, a Lavazza, vagy a Foscarini). Az új termékek a Moleskine-formavilág karakteres jellemzőit – mint a gumipánt, a lekerekített sarkak, fekete szín a visszafogott design jegyében – mind magukon viselik.

Az új kollekció a héten mutatkozik be a milánói designhét keretében.

www.moleskine.com