7végi blogválogatás

Újra itt vagyunk a hétvégi blogszemlénkkel, körülnéztünk ismét barátaink háza táján!

[question]Retrospektív: Verner Panton lámpák[/question]

[answer]

 

Barátunk, a Manzárd Café hozzánk hasonlóan a skandináv design és lakberendezés abszolút elkötelezett, feltételek nélküli híve és hódolója. Így voltaképpen még naptári aktualitás sem kell ahhoz, hogy legalább időnként megemlékezzenek, esetleg az ifjabb design orientált olvasók figyelmének fókuszába tereljék a 20.század meghatározó jelentőségű tervezőit vagy azok egyes, mára ikonná vált munkáit. Ismerkedjetek meg Verner Panton nagyszerű lámpáival!

Tovább a Manzárd Caféra!

[/answer]

[question]Játékos abroncs[/question]

[answer]

A saját készítésű cuccokat szeretjük – pláne, ha újrahasznosításról is van szó közben -, mert kiélhetjük kreatív hajlamainkat bennük és még egyedi is lesz a dekoráció vagy bútor. A gumiabroncsból játéktároló ötlet végtelenül egyszerű és továbbfejleszthető, bármilyen színűre pingálható.

Tovább a Gyerekszobára!

[/answer]

[question]Ceci n’est pas une pub. Ez nem egy reklám.[/question]

[answer]

Reklámszöveg helyett saját gondolataink az óriásplakátokon- – Múlt csütörtökön hajnalban a „Madrid Street Ad Takeover” önkéntesei 106 reklámplakátot cseréltek ki a spanyol fővárosban a városlakó civilek által javasolt, nagy méretben kinyomtatott üzenetekre. A cinizmus sem hiányzott gondolataikból.

Tovább az Urbansnobra!

[/answer]

[question]DEDON – love or hate?[/question]

[answer]

Mivel nem egy (legalábbis) mediterrán ország vagyunk, ahol majd egész évben kint is élvezhető a klíma, a kültéri bútorok vásárlása kapcsán általában dönteni vagyunk kénytelenek. Olyan garnitúrát vásároljunk (vagy válogassunk össze) a teraszra vagy a kerti kint léthez, ami kényelmes vagy olyat, ami praktikus? Az Ágy Asztal Tv blogon néhány tippet és szempontot kaphattok a választáshoz!

Tovább az Ágy Asztal Tv-re!

[/answer]

[question]Yves Saint Laurent – La Nuit de l’Homme[/question]

 

 

[answer]

Vincent Cassel aki az YSL új arca – nézzétek meg Darren Aronofsky (úgy látszik, bejött a közös munka) reklámfilmjét, melyben Mihalik Enikő is feltűnik!

Tovább a Lisztesládára!

 

[/answer]

[question]Na mi van a képen?[/question]

[answer]

 

Kiderül a Mindennapi betevőn!

Tovább a Mindennapi betevőre!

[/answer]

 

[question]

Viva la Mexico!

[/question]

[answer]

Színek kavalkádja, fűszeres ételek, fiesta, taco és tequila  – mi jut eszetekbe erről? Ebben a kávézóban minden megvan, ami a latin-amerikai temperamentum átérzéséhez szükséges lehet, egy kis lazuláshoz vegyük hát Mexikó felé az irányt!

[/answer]

[question]Fortepan bővítés[/question]

[answer]

Két hónap után újra bővült a Fortepan! 1500 új kép látható a honlapon a Friss menüpont alatt, érdemes rápillantani, vagy végignézni a sorozatokat. A fotók között megannyi portré, figura, alak, kalap, pillantás mosoly, bajusz, szakáll és copf látható. Persze édes otthonok és otthon édesek is fel-feldobják magukat a múltból.

[/answer]