Roland Auzet & Jérôme Thomas – Új cirkusz a trafóban! Nyerjetek velünk belépőt!

Az egyik zsonglőr, a másik ütőhangszeres, ketten együtt pedig szemfényvesztően lenyűgözőek. Kettejük keze alatt az elképzelt furcsa óriástárgyak, szerkezetek, hangszerek vibrálni kezdenek, vagy – ha úgy tetszik – két agy működése képeződik le a színpadon.

[dailymotion width=”490″ height=”221″]http://www.dailymotion.com/video/xgfzds_deux-hommes-jonglaient-dans-leur-tete_creation[/dailymotion]

Nézni kell vagy hallgatni? Már azt se tudjuk, hogy a hang vagy a vizuális effektek nyűgöznek le éppen. Sőt azt se, hogy a tükrökkel körbezárt játéktérben melyik a zsonglőr, melyik a zenész. Pláne, hogy itt vannak ezek a mozdulatlan furcsa formák, melyek lépésről lépésre élettel telítődnek. Roland Auzet és Jérôme Thomas egyenként hódítják meg az eszközöket és profiljuk függvényében találnak módot a velük való játékra.
A mutatványos-páros Robert Hébrard hangszerkészítővel összedolgozva képzelte el a változó formájú hangszereket és zajongó tárgyakat.

Volna kedvetek megnézni őket élőben? Holnap este a Trafóban lép fel a duó, és ha most játszotok velünk, nyerhettek két jegyet az előadásra! Nincs más dolgotok, csak like-olni a Facebook oldalunkra feltöltött videót holnap, azaz május 28, 14.00-ig. A likeolók között 2 belépőjegyet sorsolunk ki!

Roland Auzet – Jérôme Thomas (FR): Fejben zsonglőrködő férfiak

Trafó Kortárs Művészetek Háza

1094 Budapest Liliom u. 41.