Sara Burgess papírcsodái

Papír penge, nem ám lézervágás, csak és kizárólag kézimunka! Így születnek Sara Burgess alkotásai.

Imádom a papírt és mindent, ami papírból készül. A papírkivágás technikájával készült alkotásokat különösen kedvelem, és ha valaki ezt manapság kézzel csinálja, hát az igazi csoda. Kevés alkotónak van türelme a kézenfekvő technológia ellenére a kézi munkához ragaszkodni, de a befektetett energia, és odaadás magáért beszél.

Sara tehát nem viccel. Fogja X-acto pengéjét, papírját és vág-vág, mígnem új életre kel a papír a keze között. Ahogy mondja, a mintázat sziluettje, amit igazán szeret, ahogy a pozitív és negatív formák a penge útjának mentén létrejönnek. Vonalak ezreit vágja ki, míg egy történet végül megelevenedik.

Látjátok hogy koncentrál? Nem csoda, mert az aprólékos munka  komoly odafigyelést, és precizitást is igényel, hiszen egy apró hiba, és leesik a cincér lába, akkor pedig bizony nincs mese, kezdődhet előröl az alkotás!

Ha kedvet kaptatok a dologhoz, irány a Nagymező utcai művészellátó, biztos van pengéjük és papírjuk, már csak a kézügyességet kell prezentálni. Ha ennek netán híjával lennétek, de szeretnétek magatoknak kézzel vágott papírcsodát, látogassátok meg Sara Etsy shopját, ahol munkái kaphatóak.

www.whitepaperspress.com