LZF

Legújabb felfedezésünk a spanyol LZF-Lamps csodás asztali, mennyezeti, fali és állólámpái, melyek organikus, finom formáikkal és élénk színeikkel azonnal elvarázsolnak!

A lámpák érdekessége, hogy egészen vékony, szinte háncs-szerű furnér csíkokból készülnek, melyek speciális szintetikus bevonatuknak köszönhetően teljesen flexibilissé válva tudják felvenni ezeket a gyönyörű formákat.

Az LZF lámpás cég, vagy ahogy eredetileg nevezték, Luzifer, egy kis vállalkozás, ahol különleges világítótestek készülnek különleges emberek számára. Az 1994-ben Valenciában alakult cég a kezdetektől fogva kézi munkával készíti furnér lámpáit. A vékony fa réteg különösen szép látványt nyújt, ahogy az izzó fénye átvilágítja, és láthatóvá válik a fa struktúrája, erezete.

Az LZF nem csak termékeik megjelenésére, de azok bemutatására és népszerűsítésére is nagy hangsúlyt fektet. Cégük arculatát alapvetően meghatározza sajátos grafikai világuk, mely végigvonul a katalógusok, a weboldal és a szóróanyagok megjelenésén is.

Értesüléseink szerint az LZF kollekciója hamarosan elérhető lesz hazánkban is a Mobili Mania-nál!