Stilblog ♥ Stylewalker Night – Sétáljatok és nyerjetek velünk!

Mint már tudjátok péntek este Stylewalker Night – amiből természetesen mi sem maradhatunk ki. A Stylewalker szervező csapatával és a résztvevő üzlekkel együttműködve nyereményjátékot hirdetünk, ne hagyjátok ki!

Ez úttal közös játékunk első öt résztvevőjét mutatjuk be, de előbb röviden a játék lényegéről: Június 17-én este a Stylewalker Night keretében kerül sor a nyereményjátékra, ahol nincs más dolgotok, csak összegyűjteni minél több Stilbog-Stylewalker matricát. Matricákat a játékban résztvevő üzletekben gyűjthettek, minden üzlet lepecsételi a saját matricáit, így látjuk majd, hány üzletben jártatok. A legtöbb különböző üzletből származó matricák összegyűjtői között nagyszerű nyereményeket sorsolunk ki. Lássuk hát, mely üzletekben találtok matricát és mit nyerhettek az adott üzlet felajánlásában!

Bomo Art

A Bomo Art, a belvárosi Régiposta utca számomra egyik legizgalmasabb üzlete 1997 óta működik, és  az eltelt évek alatt jól ismert kézműves manufaktúrává nőtte ki magát. Az üzlet célja ember, könyv és alkotás kapcsolatát szorosabbra fűzni, és aki közelebbről ismeri termékeiket, azonnal meg is érti, milyen nagy sikerrel tesznek eleget ennek a szándéknak, hiszen aki kézbe veszi gyönyörűen fűzött-kötött naplóikat, noteszeiket, azonnal leküzdhetetlen késztetést érez az írásra, rajzolásra, bármire, amihez papír és toll szükséges.

A Bomo Art felajánlásának köszönhetően lehetőségetek lesz megnyerni egy bőrkötéses határidőnaplót a 2012-es évre!

Bomo Art, Budapest, 1052. Régiposta u. 14

Insitu

Az Insitu a belváros egyik legkedveltebb design vegyesboltja. Kínálatukban válogatott hazai designerek munkái mellett saját tervezésű darabok, ékszerek, órák, füzetek, falimatricák és még sok minden más is megtalálható. Ezek mellett pedig a legkeresettebb divat és design kiegészítők is fellelhetők kollekciójukban.

Az Insitu jóvoltából a nyereményjátékban résztvevők egyik ajándéka a képen látható Item digitális karóra lesz!

Insitu, Múzeum körút 7. átjáró udvar

Eventuell Galéria

Az Eventuell Galéria hazai kortárs alkotóművészek nyitott, önszerveződő közösségéből alakult ki 1994-ben, akkor még Eventuell Stúdió néven. Tervezőik kis szériás tárgyakat, textileket hoznak létre, melyek nagy választéka megtalálható a galériában. Mindannyiukra jellemző a saját szakterületükön a különböző tradicionális technikák felhasználása, mai korra jellemző átírása, a kreatív anyaghasználat, anyagtársítás, az organikus szemléletmód.

Az Eventuell Galéria a nyereményjátékra egy kézi készítésű gyöngy karkötőt ajánlott fel.

Eventuell Galéria, 1056 Budapest, Nyári Pál utca 7.

Látomás

Jelenleg három Látomás üzlet található a fővárosban. Érdemes mindegyikben körülnézni, mert jellegzetes hangulattal és különböző árukészlettel rendelkeznek. Egy dolog azonban mégis közös bennük: mindegyikben különleges darabok közül válogathat az, aki szívesebben jár olyan ruhákban, amik nem százasával állnak az üzletek polcain. A Látomás pont azoknak szól, akik minőségi, trendkövető,  mégis egy- két részletében egyedi modelleket keresnek, de nincs kedvük a multik személytelen közegéhez, és szívesen válogatnak kis üzletekben.

A Látomás egy csodaszép baglyos nyakláncot ajánlott fel a nyertesek egyikének.

Látomás, 1052 Budapest, Párizsi utca 4.

Eclectick

Az Eclectick létrejöttét sok év munkája előzte meg, mire 2008-ban megnyílt a márka Irányi utcai üzlete, ahol a műhelymunka, a tervezés és kivitelezés is zajlik. Az Eclectick üzletben 70-80 %-ban Eclectick ruhákat és kiegészítőket árusíanak, de a változatosság és a kínálat szélesítése érdekében megtalálhatók más magyar tervezők és tervezőcsoportok ruhái is. (Aquanauta, Camou, Balkan Tango, Heart and Roll, Red Aster, PUCC, Marosi Kriszta, Nádasdi Kati,…)

Az Eclectick ajándékaként egy állatkás bőr kulcstartót is kisorsolunk a matricagyűjtők között.

Eclectick1056 Budapest, Irányi utca 20.

Folyt. köv. hamarosan…

Comments are closed.