Megnyitott a BoglarkaVera!

Budapest újabb varázslatos lakberendezési üzlettel lett gazdagabb. A belváros szívében lévő Central Café szomszédságában, a Cukor utca 1-ben egy elvarázsolt világ vár a lakberendezés megszállottaira. Madarak, virágok, masnik, pompomok színkavalkádja, meseszerű  kis ékszerdoboz.

A BoglarkaVera Tóth Bogi design stúdiója, ahol Sverteczki Zsuzsa enteriőr stylisttal dolgozik együtt. A stúdió fő tevékenységi köre különböző lakberendezési projektek tervezése és lebonyolítása magán és üzleti ügyfelek számára, valamint saját tervezésű bútorok, lakáskiegészítők forgalmazása. Az üzletbe belépve az ember csupa egyedi darabbal találkozik, itt minden tárgynak megvan a saját története. Régi fotelek tündökölnek új ruhában, de az új kárpit sem új igazán, hiszen Bogi árgus szemmel vadászik régi textilekre, 1-1 vég megmaradt szövetre, melyek segítségével bútoraik következetesen őrzik meg vintage jellegüket.

BoglarkaVera stílusát nem könnyű szavakba foglalni – első pillantásra zavarba ejtő – nagyon pink, nagyon csajos, az is hamar szembetűnő, hogy rengeteg a virág, a csipke és a fodor. A tervezők az üzlet kialakításakor bátran vegyítettek színeket, mintákat, különféle anyagokat, ennek eredményeképpen a bolt egy valóságos színkavalkád. Különleges vizuális élményben lehet itt részünk, az ember csak kapkodja a fejét, mert nem akar lemaradni egyetlen apró részletről sem. Saját tervezésű bútoraik mellett lámpák, kiegészítők is dicsérik a BoglarkaVera kreativitását. Az üzlet is nagyszerű ízlésről és ügyes kezekről tanúskodik, Bogi és Zsuzsa keze munkája mentén jött létre a legapróbb részletekig  a kivitelezés nagy része is.

Mivel a stúdió tulajdonosa korábban jó néhány évet a divat világában dolgozott, s mivel a lakberendezés és a divat nem áll messze egymástól, a stúdió profiljában hamarosan limitált szériás ruhadarabok, divat-kiegészítők, egyedi tervezésű textilek is megtalálhatók lesznek. A stúdióban néhány különleges, észak-európai márka is helyet kapott, melyek itthon még nem ismertek és eddig nem voltak elérhetők.

Bogival kézsült interjúnkat itt olvashatjátok, ahol inspirációról, korábbi tapasztalatairól és számára kedves dolgokról mesél. A BoglarkaVera-hoz fűződik a Pink Flower Love blog is, aki szereti ezt a romantikus rózsaszín világot, napi szinten meríthet innen rengeteg inspirációt! A BoglarkaVera kollekciója hamarosan elérhető online is!

BoglarkaVera Design Studió, Cím: 1056 Budapest, Cukor utca 1

www.boglarkavera.com