Geréby Zsófi városi legendái

Geréby Zsófi hölgyek számára tervez vagány biciklis ruházatot városi kerékpározáshoz. A fiatal tervező a közelmúltban diplomázott Urban Legend elnevezésű kollekciójával a MOME textil szakán.

Zsófi maga is a kerékpározás szerelmese, télen-nyáron két keréken közlekedve élvezi a bicajozás romantikáját, szabadságát, a benne rejlő pajkosságot. Ruhái sportosan vagány szabásuknak és magas minőségű anyagaiknak köszönhetően biztosítják a kényelmes bringázást és nem mellékesen a határozottan vonzó megjelenést.

 

Zsófi idén nyerte meg  A jövő fiatal vállalkozója verseny második helyezettjének járó díjat. Rég óta tervezi, hogy elindítja  saját márkáját, az Urban Legend-et, amely márkanév alatt olyan, első sorban fiataloknak szánt termékeket készít, melyek egyszerre felelnek meg az aktuális divattrendeknek, és a kerékpáros ruházat technológiai elvárásainak. Fontos számára a kényelem, a láthatóság, a praktikum, de mindez nem válik a megjelenés rovására.

A klassz, sportos megjelenésen, és a kényelmes funkcionalitáson kívül minden darab meglepetéssel szolgál a vásárlók számára – minden ruhában található egy QR kód, melyet okos telefonnal olvashatunk. Ezek egy-egy városi legendát mesélnek el, melyeket Zsófi Török András várostörténész segítségével gyűjtött össze.

Az alábbi videó az Urban Legend diploma kollekcióhoz készült kisfilm. A kollekciót szeptembertől láthatjuk az üzletek polcain!

[vimeo width=”490″ height=”300″]http://vimeo.com/25303561[/vimeo]

Olvassátok el a Zsófival készült interjút a Díványon!

ZsofiGereby