Hello Indigo

A hello indigo egyedi, kézzel készített design termékei kicsik és nagyok arcára egyaránt mosolyt csalnak. A puha, természetes anyagokból készített figurák szeretni valók, de nem csak játszani lehet velük, hanem lakásodban is jól mutatnak.

Az indigók “mamája” Takács Viktória így mesél munkáiról:

“A nagyim szavai csengenek a fülembe folyton: “Arany kezed van!” Bármikor varrtam, rajzoltam, festettem, kötöttem, ő így dicsért. Amikor néhány hónapja elveszítettük, úgy éreztem alkotnom kell, hogy elmúljon a szomorúság, és belevetettem magam a munkába. Talán Ti is szeretni fogjátok az eredményét.”

A “hello indigo” kézzel készített figurák neve. Minden darab egyedi, puha, színes és szerethető. Nem csak játszani ajánlom őket, bár kétségtelenül a gyerekek a legnyitottabbak a bájos dolgokra. Egy ajándékba kapott varrógép, egy nagyobb lakás, illetve a kimeríthetetlen alkotókedv segítségével születnek az indigók. Rajzolás a tervezéskor, aztán szabás-varrás, horgolás, gyöngyözés, majd mosoly és ölelés a munkafolyamat.

Zoé, a kislányom teszteli a terveket, a legújabbat aztán mindig magának szeretné. Az idigók megvásárolhatók a meska.hu-n , találkozhatsz velük művészeti vásárokon, facebookon és saját weboldaluk is van. – meséli Viki.

smile@helloindigo.hu

“Mosolyt varrunk mindenkinek!”