5 éves a WAMP!

Ez a vásár más lesz, mint a többi, ezt mind jól tudjuk. Másként kel fel majd reggel a nap, és másként jár majd a hold. Fantasztikus 5 év áll a WAMP design vásár mögött!

Több mint 50 vásár, több, mint 500 magyar, kortárs designer, és több százezer eladott egyedi tárgy! A WAMP megfordult Helsinkiben, Pekingben, New Yorkban, szervezett egy finn fesztivált, a Finn Fatale-t, és egy holland fesztivált, amelynek során valóban bebizonyította, hogy Nincs Lehetetlen, most pedig Londonba készülnek a Tent kiállításra! Elismerésből is jutott számukra bőven, 2010-ben a WAMP elnyerte az Európai Vállalkozási Díj második helyezését. 2009-ben az Ernst & Young Év Üzletembere “Merész újító” különdíját a WAMP ügyvezetője, Matheidesz Réka nyerte. A Kreatív a 10 legjobb márka közé választotta a WAMPot, idén nyáron pedig a VOLT fesztiválon bekerült a 20 legjobb hungarikum közé.

Az öt éves szülinap alkalmából rengeteg különlegességgel készülnek a szervezők:

Születésnapi sütemény a WAMPon!

Ünnepeljünk együtt vasárnap! A Nők Lapja Café gasztro szekciójával, a Sülve-főve bloggal együttműködve receptversennyel készültünk, amelynek győztes születésnapi tortáját megkóstolhatjátok vasárnap!

Születésnapi fotózkodás a Lomographyval!

Biztosan fantasztikusan érzed majd magad Te is vasárnap a születésnapos WAMPon, miért is ne örökítenéd meg ezt a remek napot? Keresd a Lomography standját, ahol instant polaroid fotózkodhatsz egy egyedi WAMPos-Lomographys-budapestes-szülinapos háttér előtt WAMPos kiegészítőkkel!

Wamp Up Your Gardrobe!

Szintén születésnapunk alkalmából egy játékkal is szeretnénk Nektek kedveskedni!  A WAMP UP YOUR GARDROBE főnyereménye: teljes átalakulás a WAMPpal Sebestyén Sára és Csomós Ágnes személyi stylistok, illetve Prókai István mesterfodrász segítségével. Smink, frizura, és a ruhatárad felfrissítése 50.000 Ft értékben!! Részletek itt: WAMP – the hungarian design market. A játék 2011. augusztus 3-ig tart!

 

Születésnapi meglepetés

Nem telhet el születésnap meglepetés nélkül, főleg nem egy WAMP születésnap! A július 17-i szülinapos vásár után még egy plusz meglepetéssel is készülünk! A hely és pontos időpont még titok, de kövessétek az eseményeket és a híreinket, hamarosan mindenre fény derül! Egy biztos, szuper lesz, designos lesz, és, ami a legfontosabb kihagyhatatlan!