Csepel Royal

Rég óta szemezek már a Csepel Royal kerékpárokkal. A hét végén a Bánkitó Fesztiválon lehetőségünk nyílt ki is próbálni a vadi új Royal gépeket, és mondanom sem kell, nagyon szerettük őket. Friss design, gyönyörű színek, megfizethető ár, és nem utolsó sorban, hazai!

A Csepel Royal a Schwinn Csepel Zrt. egyik kisebb márkája, mely termékeivel, első sorban egy sebességes és fixi gépeivel a városi kerékpározás területén megjelent piaci rést pótolja. Mivel a Csepel gyárban az alkatrészek előállítása hosszú évek óta megszűnt, a kerékpárok alkotó elemei Taiwanban készülnek, azonban az összeszerelés, az alkatrészek helyreillesztése és a tökéletesítés továbbra is csepeli üzemben zajlik.

A Csepel Royal nagyszerűsége a végtelen számú variációban rejlik – a kerékpár összes klassz minőségű alkatrésze 8-10 különböző színben rendelhető, így bárki összeállíthatja az általa megálmodott színkombinációt, minimalizálva az esélyét annak, hogy szembe jöjjön egy ugyan olyan.

[vimeo width=”490″ height=”300″]http://vimeo.com/22702864[/vimeo]

A tavalyi évben a Csepel Royal felkérte Blik Danit graffitiművészt egy limitált szériás kerékpár tervezésére, így született meg a Blik X Csepel.

Idén a Suppré Neopaint csapattal való együttműködésből született meg a képen látható egyedi festésű ikerpár, emellett a kreatív csapat munkáját dicsérik a 2011-es lookbook képei is, melyeket nagyon szeretünk!

A Csepel Royal bike stúdiojában a látogatók kedvükre játszhatnak a színekkel és az alkatrészekkel, megtervezhetik álmaik kerékpárját, vagy feldobhatják már meglévő bicójukat egy-egy színes alkatrésszel.  Az alkatrészeket tartalmazó katalógus pedig letölthető innen: csepelroyal_2011.