Vadjutka a belvárosban

Tegnap kaptuk a nagy hírt – megnyílt Vadjutka boltja Budapest belvárosában. Még aznap el is szaladtam megnézni, kukkantsatok be velünk Ti is!

A belváros kellős közepén, a Madách téren egy kis üzletben nyílt meg Vadjutka boltja és műhelye egyben, egy kreatív kis galéria, ahol szép, letisztult környezetben válogathatunk Judit számtalan színes ékszercsodája között. Emellett bepillantást is nyerhetünk az alkotás folyamatába, mindenképpen izgalmas látogatásra számíthatunk!

Igaz, a bolt kirakata elég pici, mégsem nehéz megtalálni, csak induljatok el a Castro oldalán a Telep felé a Madách Imre utcán, és sétáljatok fel az ötös számban található ruhaüzlet csigalépcsőjén, itt vár benneteket Vadjutka és az ékszervilág!

“Nagy változás ez az életemben, egyben természetesen nagy lehetőség is, hiszen óriási dolog, ha az ember saját üzletet tud nyitni, ráadásul ilyen klassz helyen. Azt vettem észre, hogy a magánéletem és a munkám szinte teljesen összefolyt, ezért szerettem volna elkülöníteni a kettőt, és itt volt a nagyszerű lehetőség, nem mondhattam nemet.” – meséli Judit, mikor a bolt nyitásának körülményeiről kérdezgetem.

Judit finom, ízléses ékszereit biztosan ismeritek már, hiszen a WAMP rendszeres résztvevője, emellett webshopjában is megtalálhatóak a legfrissebb ékszerújdonságok. Ha kíváncsiak vagytok rá hol és hogyan születnek a csecsebecsék, látogassatok el Ti is Vadjutkához, csodáljátok meg színes, kedves ékszereit, biztos vagyok benne, hogy nem tértek haza üres kézzel!