Új Designers Guild kollekció a Hephaistosban!

Felfrissítenéd a lakást, de nem kezdenél teljes felújításba? Írány a Hephaistos, ahol kapható már a Designers Guild új lakástextil- és tapétakollekciója!

Két új őszi kollekciót is bemutatott a közelmúltban a Designers Guild. Az indiai színek és hangulatok által inspirált Amrapali kollekcióban a nagy virágminták, az élénk kék és erőteljes rózsaszín árnyalatok játsszák a főszerepet.

Egzotikus kertek, gazdagon díszített paloták elevenednek meg ezeken a paradicsommadarakkal, kaméliákkal és lótuszvirágokkal díszített textileken és tapétákon, melyekben indiai miniatúrák is fel-feltűnnek mintaként.

Sokkal visszafogottabb irányt követtek a tervezők a Royal Collection sorozat őszi darabjainál. Acélkék és szürke árnyalatok dominálnak ebben a kollekcióban, mely finom eleganciát sugároz, és mely ízig-vérig angol a maga klasszikus mintáival, csíkozott felületeivel, valamint a Távol-Keletet is megidéző, egzotikus részleteivel.

Mindkét kollekcióban számos lakástextil és tapéta található, emellett a két sorozathoz illő, különleges darabokkal bővült a Designers Guild széles szőnyegválasztéka is.

Hephaistos, 1056 Budapest, Molnár u. 27., tel.: (1) 266-1550, www.hephaistos.hu