OS Accessories – A csontkollekció

Mikor először megláttam az OS Accessories első, Vol.1 elnevezésű kollekcióját, nem tudtam hirtelen, hogy sírjak, vagy nevessek. Aztán kiderült, hogy nem is igazi macskacsont az, akkor kissé megenyhültem…

Azért az kétségtelen, hogy van valami izgalmas, egzotikus, varázslatos hangulatuk a daraboknak, ahogy egyszerre emlékeztetnek a törzsi kultúrák ékszereire, és  mesefilmjeink boszorkányainak varázserővel bíró talizmánjaira.


Az OS Accessories kollekciója egy Fülöp-szigeteki kis kreatív csapat munkájából született. Paul Jatayna, Kat Medina, és AJ Omandac egy kirándulás során rátalált egy gyönyörű törzsi nyakékre, ez szolgált inspirációul az ékszerekhez. Az ötlettől vezérelve azonnal munkához is láttak. Sokat kísérleteztek a műanyag élethű (azaz csontszerű) megformálásával, az anyagtársításokkal annak érdekében, hogy olyan ékszereket hozzanak létre, melyek letisztult formáikkal és finom felületükkel hétköznapi viseleteink méltó kiegészítőikként szolgáljanak.

Azért nem kellett volna csavart küldeni a macskakoponyába, ez még nekem is durva!

A kollekció darabjai megrendelhetőek az OS Accessories webshopjában, nem is vészes az áruk, és egészen biztos, hogy közel-s-távol senkinek sem lesz hasonló! Remélem azért senki nem próbálja utánuk csinálni és nem ássa ki a mircit a kert végéből!

 

www.os-accessories.com

Via Trendland