CSF – Délire – Nyereményjáték

Október 12-én mutatkozik be CSF, azaz Csabay Ferenc divattervező új kollekciója, a Délire, melynek kapcsán közös játékot indítunk. A játék során értékes nyereményeket sorsolunk ki a CSF felajánlásában!

A kollekció darabjait a nagyközönség az október 12-i online bemutatón ismerheti meg, addig mi sem árulhatunk el sokat a ruhákról, de az alábbi képek engednek egy kis bepillantást a CSF sejtelmes, elegáns, delíriumos női világába.

A játék pedig:

Csabay Ferenc felajánlásában 25.000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolunk ki azok között, akik bejelölik magukat  az alábbi képen a Stilblog Facebook oldalán, és like-olják a CSF oldalát. A főnyeremény pedig csak eztán következik:  október 12-én egy nap erejéig titkos kódot rejtünk a Délire bemutatkozó kisfilmjébe, melyet emailben elküldve 50.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal lehet gazdagabb a szerencsés nyertes! Az ajándékokat Csabay Ferenc stúdiójában vehetik majd át a szerencsések!

Kattintsatok a képre a játékhoz!

A videó Olajos Tamás és Csabay Ferenc közös projektje. A nemzetközi blogokon nagy sikert aratott Reverie után a srácok megint közösen alkottak, hogy elkészítsék a CSF 1112FW kollekció image videóját a Délire-t. Tamás vizuális művészként a fotózás mellett nagy hangsúlyt fektet a mozgóképes alkotásokra is. Egyéb munkáit itt tudjátok megtekinteni és likeolni!

Director/editor_ Olajos Tamás

Style: Madar Annamari

Haj: Pásztor Laci

Smink: Lázár Judith

Model: Bernadett (Facemodel)

Zene:  Judie Jay

Helyszin:ZebrArt studio

http://www.tamasolajos.com/
Olajos Tamás Facebook oldala: https://www.facebook.com/tamasovisual

www.csf.co.hu