ABSOLUT MODE – YOUR INSPIRATION Pályázat

Az ABSOLUT VODKA és a hg.hu közös pályázatot hirdet. A pályázóknak az ABSOLUT VODKA új limitált kiadású palackjához kell plakátot tervezniük, ezáltal megalkotni az ABSOLUT MODE EDITION világát. A zsűriben helyet kapott öt hazai tervező is, akik szintén elkészítik saját plakátjukat, ezáltal inspirációt nyújtva a nevezőknek. A terveket október 31-től egészen november 25-ig várja az ABSOLUT csapata.


 Az ABSOLUT VODKA újabb limitált üveggel jelentkezik. Az ABSOLUT MODE EDITION a divat világába kalauzol bennünket. Nem ez az első alkalom, hogy a svéd cég a divat nagyjaival dolgozik, olyan ikonikus alakok dizájnoltak már plakátot az ABSOLUT VODKA számára, mint Tom Ford vagy Marc Jacobs.

A nő egy sötétített szobában sétál, kristályhatású tükörtáblák veszik körbe, amiken visszatükröződik a teste, ezáltal kaleidoszkópszerű képeket adva. A környezet, ami egy öltöző tükörtermére emlékeztet, valójában az ABSOLUT MODE EDITION palackjára utal, amivel a téli időszakban debütál az ABSOLUT VODKA.

 Sharif Hamza, napjaink egyik legfoglalkoztatottabb divatfotósa készítette ezt az aprólékosan felépített képet. Hamza, aki egyaránt otthonosan mozog a nyomtatott sajtó és a filmek világában, leginkább sötét hangulatú, érzéki és ragyogó munkáiról híres. Olyan magazinok számára készít fotókat, mint a Vogue Paris, a Vogue Russia, a LOVE, a Dazed & Confused  és az Interwiev. Az ABSOLUT MODE EDITION kampányfotó Hamza, a stylist Veronique Didry és a tükörfalak között pózoló modell, Shannan Click közös munkájának gyümölcse.

Amíg Sharif Hamza és a stáb figyelhette és fotózhatta Shannant a tükrök között, addig a modell csak saját visszatükröződését láthatta a tükörtáblákon.

A magyar megjelenés apropójából Mojzes Dóra, Vágó Réka, Juhos Janka, Anh Tuan és Tomcsányi Dóri  egyedi, limitált kiegészítőket terveznek egy saját ABSOLUT MODE EDITION plakáttal együtt. A kiegészítők között találhatóak bőr karkötők, öv, nyaklánc, táska, sál, kitűző és egy clutch is. Minden  darabon jellegzetesen visszaköszönnek a tervezők stílusjegyei és az ABSOLUT MODE EDITION világa. A kiegészítőkből 10 darab készült, ezzel is még exkluzívabbá téve az ABSOLUT VODKA és a dizájnerek közötti együttműködést. A tervezői darabokhoz a kampány során nyereményként lehet majd hozzájutni, illetve azok megvásárlására is lehetőség lesz.

Mojzes Dóra
Mojzes Dóra munkája az Absolut Mode kampány számára
Vágó Réka
Vágó Réka munkája az Absolut Mode kampány számára
Juhos Janka
Juhos Janka munkája az Absolut Mode kampány számára
Anh Tuan
Anh Tuan munkája az Absolut Mode kampány számára
Tomcsányi Dóri
Tomcsányi Dóri munkája az Absolut Mode kampány számára

A lehetőség adott a nagyközönség számára is az ABSOLUT MODE – YOUR INSPIRATION pályázat által. A feladat divat tematikájú ABSOLUT MODE EDITION plakát tervezése, amin szerepel a limitált kiadású üveg. A beérkezett munkákat a kampányban részt vevő öt divattervező, Séllei Lilla, a hg.hu szerkesztője és Tóth Rita, az ABSOLUT VODKA képviselője zsűrizi, a nyertest pedig az általa kiválasztott dizájner felöltözteti 100.000 Ft-t értékben.

 

A pályázat feltételei  a Facebookon és a Tumblr-en olvashatóak.

www.facebook.com/absolut.hungary

absolutmodeedition.tumblr.com

A kampányt december 2-án egy divatbemutató zárja Magyarország egyik legszebb üzletházában az Váci1-ben (Váci u. 1.) a Budapest Essential Looks és az InStyle szervezésében. Az ABSOLUT MODE bemutatón feltűnik pár tervező a kampány résztvevői közül is, akik őszi/téli kollekciójukkal debütálnak a délutáni eseményen. Továbbá megtekinthetőek az ABSOLUT MODE EDITION kiegészítők valamint Tombor Zoltán AbsolutEly fotókiállítása is.