Best of Stilblog

Sok-sok különleges művész tevékenységéről, alkotásáról írtunk már a Stilblogon. Ugyan bejegyzéseinkkel igyekszünk minél teljesebb képet adni az alkotókról, s próbálunk minél több és szebb képet is mellékelni cikkeinkhez, mégis úgy érezzük, itt az ideje, hogy életre keltsük legkedvesebb bejegyzéseinket. Hogy hogyan lehetséges ez? A válasz a kérdésre a Best of Stilblog! 😉

A november 19-ei Best of Stilblog egy egész napos design vásár, ahol személyesen találkozhattok az általunk oly nagyra tartott képzőművészekkel, divattervezőkkel, ékszerkészítőkkel, fotográfusokkal, designerekkel. Élőben ismerkedhettek például Kecskés Orsolya ékszertervező, Hajdu Anett divattervező, Juhász Ádám formatervező és a Kiskakas design műhely munkáival és haza is vihetitek azokat.

A Merlin Színházban megrendezendő eseményt meetup is színesíti, ugyanis néhány alkotó egy számára kedves, vagy éppen aktuális projektjéről is beszámol. Olyan művészek, tervezőcsapatok tartanak vetítettképes előadást, mint a Béta & Dombon-a-tanya, a Pinxit Design Studio, Vancsó Zoltán fotográfus és Szabó András, a Henry Waltz animációs film készítője.

A Cellux Csoport ökodesign workshopján a gyerekek és felnőttek hulladékokból készíthetnek ékszereket, játékokat. A napnak ingyenes filmvetítések adnak keretet, hiszen egy gyerekeknek (is) szóló filmmel indul a Best of Stilblog, este pedig a felnőttek ülhetnek a vetítővászon elé.

Mindezen kívül nyereményjáték is vár Rátok, hiszen a ruhatárban kapott jegyek tombolaként is funkcionálnak, így a szerencsések megnyerhetik a tervezők által felajánlott ajándékokat, például Sarkadi Fanni, Vancsó Zoltán, Nemesi Anna, a BoglarkaVera, a Non+ és a BomoArt remekeit. Aki esetleg lemaradt volna a művészeket bemutató cikkeinkről, stílusos falainkon olvasgathatja majd őket.
A zenéről a Lamantin DJ-k gondoskodnak.

Szeretettel várjuk minden kedves olvasónkat és leendő olvasónkat!

A belépés ingyenes, valamint az előadásokon és filmvetítéseken való részvétel is díjtalan.

További információkat és a részletes programot a Best of Stilblog honlapon olvashatjátok!

Helyszín: Merlin Színház, 1052 Budapest, Gerlóczy u. 4.
Időpont: 2011. november 19. 11.00-19.00

Program:
11.30 – Gyerekeknek szóló filmvetítés
14.00-18.00 – Öko-design workshop a Cellux Csoporttal nem csak gyerekeknek
16.00-17.30 – Meghívott alkotóművészek előadásai
18.00 – Felnőtteknek szóló filmvetítés