Stilblog ♥ Best of Stilblog

Elmeséljük, milyen volt múlt szombaton a Merlinben! Ha ott voltatok azért, ha nem, akkor pedig azért olvassátok szeretettel!

Egy hete ilyenkor a Merlinben lazultunk első rendezvényünkön, a Best of Stilblogon. (Na jó jóóó, igazándiból minden sejtünk elérte a stressz-skála legmagasabb fokozatát és fáradtságból is jelesre vizsgáztunk.) No de megérte a sok nemalvás, hiszen úgy láttuk, örült mindenki: vásározók, vendégek, gyerekek – csupán a fekete eb sírt, de ő is a gazdája után –, örömötöknek pedig mi örültünk roppant mód! Hiszen ezért szerveztük ezt a napot, hogy sok-sok szépet és jót lássatok, halljatok, hogy megismerhessétek azokat a kiváló művészeket, akikről nap mint nap írunk (no meg egy picit minket is).

Elevenen élnek bennünk bizonyos pillanatok, például mikor megérkeztek a legelső vendégek, vagy amikor a legvégén sírtak a gyerekek, mert véget ért a móka, de akkor is egymásra mosolyogtunk, mikor gazdára lelt a legelső alkotás!

Örömmel láttuk, hogy a forralt bor illatában pácolódó vendégsereg egyre csak gyarapszik és gyarapszik, és vegyül, és beszélget, és mosolyog, és még az előadásokra is beül, Stilblog nyalókával a kézben, juhú! A Lamantin DJ-k diktálta ritmusra sok-sok ismerős arc körözött a Merlinben, de legnagyobb örömünkre még több ismeretlen!

Csak akkor fogtam fel, mi zajlik körülöttem, mikor is néhány percre megkért Pongrácz Farkas (Plümo), hogy őrizzem az asztalát, s picit kívülről, higgadtan szemlélhettem a hangulatos vásári forgatagot. (Segítségkérésedet ezúton is köszönöm, végül Te segítettél nekem! 😉

Nagyon-nagyon KÖSZÖNJÜK Nektek, hogy eljöttetek a Best of Stilblogra, boldoggá tettetek minket is és kedvenc művészeinket is! Reméljük, jól éreztétek magatokat, tetszett, amit láttatok és hallottatok! Írjátok meg bátran, ki volt a kedvenc alkotótok, mi tetszett leginkább a rendezvényen, de azt is, ha valami esetleg szúrta a szemeteket november 19-én, s ha vannak esetleg fotóitok, akár a rendezvényről, akár a Cellux Csoport workshopján készített alkotásokról, ne őrizzétek őket otthon, küldjétek el nekünk, nagyon kíváncsiak vagyunk!

Köszönjük Nektek, köszönjük az összes művésznek a szebbnél szebb remekeket, a Lamantin DJ-knek a dallamokat, köszönjük a filmeket Török Zoltánnak és a BudapestFilmnek, a Merlinnek a pompás helyszínt, valamint Lisztes Daninak, Vass Dávidnak és Krisztinek a krétarajzot!

Csinálunk ilyet máskor is, mert nagyon klassz volt Veletek!

Ancsi és Petra