Papírmánia – Design füzetek a Dizájnshoptól

Új szereplő mutatkozik be a hazai papírkínálat területén – a Dizájnshop kollekciójában naplók, jegyzetfüzetek és 2012-es határidőnaplók is találhatók, a kínálat pedig olyan széles, hogy bárki megtalálhatja az ízlésének, stílusának megfelelő darabot!

A papírnak nem tudunk ellenállni – főleg az ilyennek nem. Biztos nem csak én vagyok az, aki órákat tud eltölteni a papírboltban akár bármiféle vásárlási szándék nélkül, ebben az esetben viszont a Dizájnshop weboldalán bóklásztam hosszasan. Minden termékkollekcióból lett kedvencem, esetenként több is. Ezeket mutatjuk most be Nektek kedvcsinálóként, ajándékötletként vagy akár csak gyönyörködés céljából.

Első számú kedvencünk a vázlatfüzetek Signature elnevezésű darabja. Az egyszerű megoldások nagy barátjaként a sok mintás, színes, ötletes darab közül még is csak a legletisztultabb megjelenésű áll hozzám a legközelebb. A türkíz-narancs kombináció kifejezetten nagyon vagány!

Másik nagy kedvenc a jegyzetfüzetek keleties, kislányos darabja. Natúr papírfelülete, és a varrott dekor kifejezetten izgalmassá teszi!

Romantikusabb beállítottságúak kedvéért rózsák:

Vicces kedvűeknek pedig kekszfüzet:

A fa hatású füzet sem maradhat ki, mely megtévesztésig hasonlít egy fadarabhoz!

Megtetszettek a füzetek? Nem csodálom, rendelni itt tudtok www.dizajnshop.hu, élőben pedig a következő helyeken nézhetitek meg őket:

Hobby Center
1028, Budapest, Hűvösvölgyi út 138
.

papír, írószer, tanulás, Stop Shop Hűvösvölgy

Kare Designe
1077, Budapest, Király utca 43-45.

 lakberendezés és dizájn

NextArt Galéria
1054 Budapest, Aulich utca 4-6.

 kortárs képzőművészeti galéria

Ornamento Shop
2000, Szentendre, Dumtsa Jenő u.11