Faun Project

Bence barátommal arról szoktunk álmodozni, hogy mondjuk újraszületünk, ilyen vagányak leszünk és évszaktól függően felváltva szörfözünk, gördeszkázunk, vagy longboardozunk. Végtelen magabiztossággal szlájdolunk lefelé a Németvölgyi úton, autó nem jön, hátunk mögött a nap éppen megy le a budai hegyek között, és soha nem esünk el. Meg nem is növünk fel soha!

Ha valaki azt gondolná, hogy ilyen úgyis csak Amerikában van, hát az nagyon téved! A longboard hazai képviselői közül szeretnénk ez úttal bemutatni Nektek a Heroine műhely és Miss Margrin Faun Project-jét. A Faun Project csodálatos handmade deszkákkal gyönyörködtet, melyek nem csak környezetbarát anyagokból és technológiával készülnek, de megjelenésük is nagyon vonzó, erről Miss Margrin, azaz Fenyvesi Zsófi  grafikái gondoskodnak.

 “A flow érzése a szabadság jele. A flow azonban mégsem tudatos cselekvés, hanem inkább olyan tudatállapot, amelyben hagyjuk, hogy megtörténjen. Tudatosságunk megzavarhatja a flow-t. Mihelyt eltávolítjuk az akadályokat, felismerhetjük amikor bekövetkezik. Ehhez mindig szükséges a pillanatban való jelenlét. Ha a múltban élünk, vagy a jövőben, nem éljük át a tevékenység örömét. Tanuljuk meg szeretni a jelent, mondj igen-t rá, bármi legyen is az, és értékeld az élet szépségét, bárhol is vagy.” – így szól a Faun Project ars poeticája.

Ha kedvet kaptatok a szabad stílushoz, vegyétek fel a kapcsolatot a srácokkal, rendeljétek meg saját boardotokat és tapasztaljátok meg Ti is a szabadság élményét! Csak el kell kezdeni!

faunproject.tumblr.com