1MinD1

Bevallom kiütést kapok a bicikli belső jópofa, kreatív újrahasznosításától táska, karkötő, fülbevaló, bármiféle divatkiegészítő formájában. Végtelenül unalmas, erőltetett és ritkán esztétikus megoldások születnek ebben a műfajban általában. Van ám itt egy izgalmas kivétel – 1MinD1!

Nem adom azért könnyen – meglátok egy barázdát vagy szelepsapkát és az élettől is elmegy a kedvem, de a teljesen szubjektív válogatás, mely itt következik, bármelyik darabját szíves örömes elfogadnám!

Tanulság: nem attól lesz valami ízléses újrahasznosított anyagokból készült tárgy, hogy szájba rágja eredeti származását. Az 1MinD1 kollekciójának legszebb darabjai esetében a bicikligumi belső olyan apró alkotóelemeiből áll össze az új tárgy, hogy valóban felismerhetetlen, miből készült.

Nem kell ahhoz ősbringásnak lenni, hogy az ember beleszeressen ezekbe a darabokba, melyek messze túlmutatnak a bringás városi szubkultúra esztétikáján és egy sokkal tágabb összefüggésben is remekül megállják a helyüket! Nagyon szép munka, gratulálunk. A jópofa barázdás övek meg csak kikopnak végre egyszer már a divatból!

www.imind1.com