Formatervezett erotika

 Lassan tíz éve, hogy a design betette a lábát az erotikus kiegészítők piacára. A két cég, melyek elsők voltak a formatervezett, csúcsminőségű vibrátorok gyártásában ma is piacvezetők: a szex fővárosában, San Francisóban működő JimmyJane több rangos desing díjjal büszkélkedhet, míg a svéd Lelo új termékeit ismert desinger blogok mutatják be.

A tervezőket mindkét cégnél az vezérli, hogy túllépjenek a piacot korábban uraló olcsó műanyag berregőkön és műpéniszeken. Ezek az erotikus játékok egy teljesen új vonalat képviselnek: itt egyszerre érvényesülnek az ergonómia, a környezetvédelem és az esztétika elvei.

 A JimmyJane és a Lelo design vibrátorai kizárólag a legjobb minőségű anyagokból készülnek a legfejlettebb technológiával. Ezek a termékek nem csak gyönyörködtetik a testet, hanem vigyáznak is rá: mind orvosi tisztaságú szilikonból és egyéb teljesen biztonságos anyagokból készülnek. És a környezetvédelem szempontjai is maximálisan érvényesülnek: a termékek tartósak és újratölthetőek.

 A Jimmyjane termékeit egyedülálló módon gyáron belül tervezi egy designerekből, művészekből, a szépség- és divatipar területéről érkezett szakemberek csoportja. A cégalapító designer, Ethan Imboden mellé egy “Pleasure to the People” elnevezésű 3 tagból álló sorozat tervezésébe becsatlakozott a desing egyik fenegyereke, Yves Béhar is. Legismertebb termékeik a Form sorozatban készült vibrátorok.

 

A Lelo szeptember végén nagyot robbantott új SenseMotion technológiával készült szexjáték sorozatával: a vibrátorok mozgásérzékelős távirányítóval vannak ellátva, amivel a páros erotikus játékok új dimenzióját nyitották meg.

 Magyarországon egyetlen olyan szex shop létezik, ahol kizárólag formatervezett, biztonságos anyagokból készült, prémium minőségű szexjátékok kaphatók: ez a LunaLuna online boltja. Igényes oldalunkon a Lelo és a JimmyJane termékek legnagyobb hazai választéka érhető el. A minőségi szexjátékok forgalmazása számunkra nem csupán üzlet, hanem küldetés is: szeretnénk, ha a szex természetes része lenne az életünknek, ahol helye van a kísérletezésnek, új dolgok kipróbálásának. A szex számunkra elsősorban örömforrás, és ehhez szeretnénk segítséget nyújtani vásárlóinknak is.

www.lunaluna.hu