Játéktetoválás – design barát gyereknek és örök-gyerek felnőtteknek

Én vagyok a tetoválás nagy ellensége. Mindig arra gondolok, hogy ha valaki kiírja magára az életfilozófiáját, az olyan, mintha annak betartása alól próbálná magát mentesíteni a mindennapok szintjén. Meg amúgy is olyan hülye dolognak tartom, hogy mindenfélét magunkra rajzolunk, amit az esetek nagy részében egy idő után ráadásul meg is ununk. Na unalom ellen itt vannak  a Tattly vicces, kedves és szép matrica tetoválásai, melyek pont elég ideig bírják a bőrön.

A Tattly (a Creative Morningshoz hasonlóan)  Tina Roth Eisenberg, azaz Swissmiss ötletéből született. A jól ismert rágóban található játéktetkókhoz képest a Tattly kínálatában szereplő “varratokat” ismert grafikusok és designerek tervezik. A kivitelezés és a csomagolás szuper-esztétikus, a grafikák ötletesek és viccesek, bármelyiket szívesen elfogadnám!

Természetesen Swissmisshez hűen az egész koncepció teljesen profi, erről tanúskodik a Tattly kisfilmje, melyet fülig érő szájjal nézetem végig:

És valójában az árak sem vészesek, egy-egy szettet 15-20 USD-ért megkaphatunk, és a siker garantált! Kár, hogy csak most fedeztem fel, biztosan kapott volna néhány barátom ilyet karácsonyra 🙂

Még több Tattly a galériában!

www.tattly.com