I Believe in Myself – NON+ Sport Nyereményjáték!

A Közelmúltban jelent meg a NON+ Sport kollekciója, melyet hatalmas lelkesedéssel fogadtunk. Ez úttal nyereményjátékra hívunk Benneteket – tiétek lehet egy teljes sportfelszerelés a NON+ jóvoltából!

Kezdődött az egész azzal, hogy Rókalány ösztönzésére a közelmúltban elkezdtem jógázni, aminek nagyon örülök. (Ez úton ösztönzök mindenkit, aki kacérkodik a gondolattal, hogy ne halogassa tovább – menjetek, vágjatok bele, garantált, hogy nem bánjátok meg!) Néhány nappal később lettem figyelmes a NON+ Sport kollekciójára, véletlenek találkozása… Nagy lelkesedésemben írtam egy ujjongó levelet Sacinak, a ruhák tervezőjének, mennyire tetszenek az új darabok, végül ennek kapcsán jutott eszünkbe a NON+ és a Stilblog közös nyereményjátékának ötlete, melynek részleteiről lejjebb olvashattok!

A NON+ sport kollekciójának darabjain a többi kollekcióval szemben nem található grafika. Ennek az az oka, hogy a sportruhák esetében bátrabb színhasználat jellemző. Ezeknél a ruháknál maga a sport áll a középpontban, a ruha viselése egy érzést közvetít, ami sportolásra ösztönöz. És valóban működik a dolog, ahogy az ember elnézegeti a NON+ Sport kollekciójának fotóit, azonnal mozogni támad kedve!

A NON+ és a Stilblog közös nyereményjátékának keretében az alábbi képen látható komplett szett lehet szerencsés játékosunk nyereménye. Ahhoz, hogy részt vegyetek a játékban, nincs más teendőtök, mint bejelölni magatokat a Stilblog Facebook oldalán található képen és likeolni a NON+ Facebook oldalát. A játékban csak azok vehetnek részt, akik mindkét Facebook oldal követői. Hétvégén sorsolunk! Hajrá!

A NON+ sport kollekciója megtalálható a Hattyúházban a Bikramyoga Központban, a WAMP-on és a The Yoga Store webshopjában!

www.nonplusz.hu