Casablanca Reworks – a diszkó halhatatlan!

A Burn Studios és a német Gomma Records együttműködésével idén látott napvilágot a Casablanca Reworks elnevezésű remix EP, melynek érdekessége, hogy a Gomma Records művészei értelmezték újra a Casablanca Records katalógusának darabjait.

A legendás kiadónál a 70-es években olyan előadók jelentettek meg mint Donna Summer, a Village People vagy akár a Kiss. A Casablanca Reworks EP-t név szerint Telonius, és Munk producerek, Moullinex, és a The Phenomenal Handclap Band jegyzi, akik a 70-es évek diszkója előtt tisztelegnek, vegyítve a klasszikus stílust saját hangzásukkal. A remixek további különlegessége, hogy elkészítésükben énekhangjával közreműködött Peaches, a kanadai származású, Berlinben élő előadóművész is.

Az EP- n a következő trackek szerepelnek:

Donna Summer “Our Love” –jának új verziója Telonius-tól  (közreműködik: Harold Faltermeyer)
– Egy 90-es éveket megidéző pop-verzió Stephanie Mills “You Can’t Run From My Love” –jából, Munk átértelmezésében
– A Flashdance-klasszikus Maniac Moullinex – átdolgozása

Az Ep első 500 példánya ingyenesen letölthető innen!

A Burn studios az EP megjelenéshez kapcsolódva remixversenyt  hirdetett: A vállalkozó kedvű producerek március 8.ig elkészíthetik saját verziójukat The Phenomenal Handclap Band “Walk the Night”- című trackjéhez. A nyertes kilétére március 15.-én derül fény, a legjobbnak ítélt remix hivatalos megjelenést kap a Gomma Records-nál.

www.burn-studios.com