Nyereményjáték a Designportával

Nem hétköznapi dekorációs ötlettel ismerkedhettek meg, ha ellátogattok a Designporta háza tájára. Vidám színes trófeákat, madárházikót, cicaházat és kulcstartókat kínál a Designporta webshopja végtelen variációban és csodás színösszetételben. Nyereményjátékunk keretében most egy csuda klassz trófeával lehettek gazdagabbak!

A Designporta kollekciójának darabjait egy olasz textiltervező dinasztia gyönyörű mintái díszítik. A dekorációs tárgyak újrahasznosított, préselt fa lapokból készülnek, melyeket saját magunk állíthatunk össze. Amennyiben szükséges, a díszek szétszedhetőek, majd újra összerakhatóak. Az elemek egymáshozrögzítését gumigyűrűk biztosítják, a tárgyak összeállítása egészen egyszerű. Legnagyobb kedvencünk a szarvas trófea, melyek három különböző méretben, sokféle izgalmas mintával várják új gazdájukat a Designporta webshopjában.

A Designporta jóvoltából most egy szerencsés olvasónk választhat egyet a kis méretű trófeák közül! Ehhez nincs más teendőtök, mint likeolni a Designporta Facebook oldalát és bejelölni magatokat, vagy kommentelni a Designporta képén a Stilblog Facebook oldalán.

A nyereményjátékban csak azok vehetnek részt, akik mindkét Facebook oldalt követik. Játsszatok, tageljetek, likeoljatok – március 23-án este 8-kor sorsolunk! Hajrá, sok sikert! A galériánkban pedig még több gyönyörű dekorációs kiegészítőt találtok!

www.designporta.hu