Horváth Anna Betonbútora

Horváth Anna, azaz az Anna James Design vadiúj beton bútorát mutatjuk most be Nektek. Ismerkedjetek meg a nagy sikerű ülőbútorral és fiatal tervezőjével!

A közelmúltban kaptuk meg Horváth Anna kedves levelét, melyben elmesélte, hogy elkészült első beton bútordarabja, melyet nagy sikerrel mutattak be a Telepen. A bútor nem más, mint egy 4 cm vastagságú öntött betonstruktúra által közrefogott,  használt biciklibelsőkből kialakított ülőfelület és háttámla, melyet egyszerűen csomók rögzítenek a beton szerkezetbe fúrt lyukakba. Az ötletes designnak nagyon jól áll az egyszerű kivitelezés, ráadásul rendkívül kényelmes! Tökéletes köztéri ülőbútor-rendszer lehetne belőle, nagyon reméljük, hogy hamarosan több helyen is feltűnik a városban!

Horváth Anna a MOME végzős hallgatójaként idén diplomázik építészként, tanulmányait pedig jövőre már http://www.phpaide.com/?langue=fr&id=11 Londonban folytatja exhibition design szakon. Sokat utazik, idejének nagy részét Budapest, London és Málta között tölti. Anna korábban több nemzetközi design csapattal dolgozott együtt, melynek köszönhetően a formatervezés és a képzőművészet határvidékén számtalan tapasztalatra és ötletre tett szert.

A beton bútor a Szövetség “93 Művészeti Bázis szervezésében idén másodszor megrendezésre került DEPÓ workshop keretében készült. A beton bútor megtekinthető a Telepen, ha arra jártok, próbáljátok ki mindenképp!

Ajánljuk figyelmetekbe Anna portfólióját is, ahol építészeti, városépítészeti és formatervezési munkáink kívül jegyzetfüzetébe is bapillanthattok!

www.annajamesdesign.com