Sian Zeng és a mágneses tapéták

Rendszeres olvasóink biztosan emlékeznek még Sian Zeng kínai származású, ám hosszú ideig Magyarországon élő fiatal textiltervezőről szóló írásunkra, melyben bemutattuk a fiatal tehetség munkáit és szakmai sikereit. Most értesültünk, hogy elkészült Sian legújabb, mágneses tapéta-kollekciója, nézzétek!

Sian 7 éves korában költözött Kínából  Magyarországra szüleivel és gyakorlatilag itt nőtt fel. Aztán középiskolás és egyetemi éveit már Londonban kezdte meg, de az “itthonról” hozott emlékek, hagyományok és vizualitás alapvetően meghatározzák munkáit és szép sikereket hoznak számára –  tavalyi kollekciója megkapta a hazai Elle Dekor év fiatal tehetsége díját.

Az új, varázserdőt ábrázoló tapétakollekció valószínűleg hatalmas siker lesz nem csak a gyerekek, de a gyermeklelkű felnőttek körében is. A tapéták különlegessége, hogy változatosan díszíthetőek különféle állatokkal, figurákkal, virágokkal és újraírható szövegbuborékokkal, melyek természetesen mind Sian tervei alapján készültek.

Sian küldött nekünk sok-sok fotót az új kollekció darabjai közül, melyek egytől-egyig kaphatók webshopjában!

A Woodlands tapéták hagyományos és mágneses változatban rendelhetőek, zöldesszürke, barnáspink és keki-kék színekben, melyeket számtalan különféle mágneses figurával, és szövegbuborékkal varázsolhattok egyedivé!