Idén is Bánkitó, Jajdejó! Nyerjetek velünk jegyet!

Idén negyedik alkalommal, minden eddiginél nagyobb összefogás eredményeképp, ismét lesz Bánkitó Fesztivál!

Nyaranta sok fesztivált meglátogatunk, de túlzás nélkül állítható, hogy a Bánkitó a hazai fesztivál felhozatal számunkra egyik legkedvesebb, legjobban várt programja, és hatalmas öröm számunkra, hogy idén is részt vehetünk, ott a helyünk, és Nektek is, ha velünk játszotok!

2012 Július 20-21-22-ére koncertek, workshopok, műhelyek, színház, környezetvédelem és aktivizmus költözik ismét Bánkra.  A szokásoknak megfelelően idén sem a reklámról, fogyasztásról, hanem a vidám együttlétről, beszélgetésekről, művészetről, zenéről, önfeledt szórakozásról szól majd a fesztivál.

“Az este zenei fellépőit úgy válogattuk össze, hogy stílustól függetlenül mindenki legalább bólogasson, de inkább táncoljon is a színpadok előtt. A fesztivál esti programját három helyszínre bontottuk, dj-k, koncertek, tánc és felszabadultság kifulladásig, pontosabban három napon keresztül, július 20-tól 22-ig. Hozd a kutyádat, macskádat, gyermekedet, barátaidat, mert ITT MINDENT SZABAD!” – Olvasható a Bánkitó fesztivál weboldalán.

A Bánkitó fesztivál felajánlásában kisorsolunk 2 db napijegyet, szabadon választható napokra, ehhez nincs más teendőtök, mint válaszolni egy könnyű kérdésre:

Idén hányadik alkalommal kerül megrendezésre a Bánkitó fesztivál?

Helyes megfejtéseket ide várjuk: jatek@stilblog.hu