AIAIAI-Stilblog-Soundkitchen bemutatja – Nagy béna kép játék!

Igazi nyári nyereményjátékot hirdetünk – van benne nyolcvanas évek, zene, stílus, nosztalgia, balaton, nyár és  menő nyeremények- azaz minden, ami kell!

A Stilblog a Soundkitchennel karöltve és a rendkívül menő AIAIAI dán design fülhallgató gyártó hazai képviseletének, a Pixel.hu-nak köszönhető kedves támogatással nyereményjátékot hirdet! A játék keretében a legbénább, -cikibb, -esetlenebb, ugyanakkor valószínűleg legszerethetőbb gyerekkori képeket keressük! A legbénább képeket a legklasszabb ajándékokkal díjazzuk, szóval ne szégyenlősködjetek, küldjétek nekünk sok sok fotót és 2 legnépszerűbb kép gazdáját a képen látható AIAIAI fülessel jutalmazzuk!

A nyereményjátékban való részvételhez töltsétek fel képeiteket a Stilblog Facebook oldalára. A feltöltött képeket egy albumba rendezzük és a 2 legtöbbet likeolt kép tulajdonosa megnyeri a képen látható fülhallgatót a Pixel.hu felajánlásában. Az ajándékokat pénteken a Soundkitchen áltat szervezett Hó Márton és a Jégkorszak koncerten vehetitek át a Toldiban. A képeket és like-okat péntek, azaz július 13-a délig várjuk!

De elmondjuk dalban is:

A koncertre sok sok szeretettel várnak a szervezők mindenkit, ezzel a koncerttel indul útjára a Soundkitchen által promotált zenekarok heti rendszerességű koncertsorozata! A játékért köszönettel tartozunk a Pixel.hu-nak és kedvenc koncertszervező csapatunknak, a Soundkitchennek is!

Tölts fel, gyűjts sok likeot, nyerj és koncertezz velünk és Hó Marcival, hát kell ennél több? Hajrááá!