Mei Kawa – Rumble

Megérkezett a Mei Kawa kora őszi, Rumble elnevezésű kollekciója, melynek hangulatát a gettó romantika finoman könnyed átértelmezése határozza meg.

A MEI KAWA tudatosan a természetesség felé tart, a ruhák testbarát anyagokból, sajátos szabászati megoldásokkal készülnek, viselője számára praktikus, variálható öltözetet jelentenek. A márkát letisztult, minimalista vonalvezetés jellemzi, amelyet északi és ázsiai irányvonalak határoznak meg. Ezek az értékek dominálnak a márka minden kollekciója esetében, mely alól az aktuális darabok sem kivételek.

A MEI KAWA 2012-es pre-fall kollekciójának hangulatát a gettó-romantika vezette, ám a suhancos ruhatár minden darabját elegáns, váratlan értelmezések írják át. Az Rumble kollekció esetében az emblematikus bomber-dzseki inspoirációjából  leheletfinom bomber ing és mellény születik, ahogy a vászonanyagokra adaptált rövid mackónadrágok is a külvárosi lét kifordításai. Továbbra is meghatározóak a márkára jellemző letisztult vonalak, a természetes anyaghasználat és a praktikum. Színekben a „munkáskék”, fekete, rozsda, szürke és fehér dominálnak. Emellett a korábbi kollekciókban a MEI KAWA védjegyévé vált patentsorok is visszaköszönnek. A patentok segítségével különböző rétegek illeszthetők a pulóverekre, ami egy teljesen új összképet eredményez, így egy ruhadarab többféleképpen is viselhető.

 

A kollekció kampánya Hencz Péter fotós és Pálmai Angie kreatív director munkáját dícséri.  A modell Keresztes Tamás, a budapesti Katona József Színház színészművésze. Kiváló megtestesítője a pimaszul elegáns MEI KAWA férfinak, aki számára fontos a részletekben kibontakozó formavilág, aki az öltözködésben egyszerre keresi az egyszerűséget és a rafinált különlegességet

A Mei Kawa kollekciója megtalálható a Flatlabben!

fotó | Hencz Péter

fotóasszisztensek | Gáspár Milán, Generál Kristóf

kreatív direction és styling | Pálmai Angie

haj és smink | Kasza Emese

modell | Keresztes Tamás