Pinetime Clothing – Az ördög a részletekben

Újabb hazai divatmárka jelent meg a láthatáron. Darabjaikat sportos, vagány, izgalmas szabásvonalak, magas minőségű anyagok, alaposan végiggondolt és rendkívül igényesen kivitelezett részletek jellemzik. A Pinetime Clothing nálunk szerelem első látásra!

Hatalmas örömmel fogadtuk az emailt a Pinetime Clothing tervezőcsapatától a minap, melyben vadiúj divatmárkájukra hívták fel a figyelmünket. Az izgalmas kollekció igényes kivitelezésével,  megjelenésével és jellegzetes hangulatával egyből belopta magát a szívünkbe!

A Pinetime kollekcióját a természet ihlette, de ne gondoljuk, hogy kifejezetten sport-, vagy technikai ruházatról lenne szó. Minden darab a városi élet mindennapjainak kényelméhez járul hozzá, szabadságot, az önfeledt szórakozás felemelő hangulatát közvetítik, szem előtt tartva a funkcionális részletek okos kidolgozását is annak érdekében, hogy ne csak jól nézzünk ki ezekben a cuccokban de rendkívül jól is érezzük magunkat bennük.

Ráadásképpen a nagyszerű darabok ízléses és profin megtervezett arculattal egészülnek ki, egységes megjelenést adva a Pinetime márkának, mely tökéletesen közvetíti a ruhák mögött meghúzódó szellemiséget, a szabadság hangulatát, a városi élet szeretetét. Érdemes vetni egy pillantást a Pinetime weboldalára is, ahol megtalálgatók a 2012-es nyári darabok mellett az őszi-téli kollekció fotói is!

 A Pinetime kollekciója megtalálható a Store13 & Pearl Store üzletében a XI. Karolina út 17/B szám alatt, illetve a BP Shopban a VII. Wesselényi u. 24-ben!