AIAIAI – Tracks – Roskilde Edition

Megjelent az AIAIAI Tracks sorozatának különleges, fesztivál kiadása, a Roskilde Festival Edition. A Szigeten teszteltük!

Új színnel és különleges csomagolással rukkolt elő a Dán AIAIAI design cég az idei fesztiválszezonra. Tracks elnevezésű legendás fülhallagtó sorozatuk – mely elnyerte 201/11-ben a Danish Design Price rangos elsimerését – új darabbal, a Roskilde Festival Edition szürke-narancs színű fülesével bővült.

A Tracks új kiadása a korábbiaknak megfelelően gyönyörű, letisztult formát követ. Hangerőszabályozóval és mikrofonnal van ellátva, ennek megfelelően kompatibilis Iphone, Ipod, és Ipad készülékekkel is. A fejhallgató színes gombjai 3 féle színben cserélhetőek, narancs a lendületes napokra, sötétszürke a borongós pillanatokra és világos szürke a közömbös percekre. Vagy ahogy tetszik.

A Roskilde Edition egy praktikus, vízhatlan tasakkal érkezik, melynek különlegessége, hogy az 1978-as eredeti, legendás Orange Stage vásznából készül. Történelem a zsebünkben!

A Pixel.hu jóvoltából lehetőségünk volt tesztelni ezt a nagyszerű darabot, és hogy stilszerűek maradjunk, mindezt a Sziget Fesztiválon tettük. El kell mondnunk, hogy nem csak gyönyörű darab, de remekül is szól, nem csalódtunk sem a dán designban (az AIAIAI termékeit a dán KiBiSi design stúdió tervezi) sem a technológiai kivitelezésben.

A Tracks Roskilde Edition fülhallgatója kapható a Pixel.hu webshopjában, ráadásul igen jó áron. Garantáltan nem okoz csalódást!