Karcsipapír

Azok számára, akik hozzám hasonlóan leküzdhetetlen vonzalmat éreznek minden iránt, ami papír, hatalmas örömet jelent egy-egy új szereplő megjelenése a meglehetősen szegényes hazai papírvilágban. Épp ezért nagyon izgatott voltam, mikor először hallottam a Karcsipapírról, Bánlaki Kata vadiúj vállalkozásáról.

A Karcsipapír óbudai műhelyében készülnek ezek a gyönyörű vintage-minimál papírtárgyak, díszek, csodák, kiegészítők. A kollekcióban selyempapír dekoráció, letterpress meghívók és értesítők, lézervágással készült alátétek, beszúrók, dobozok és tartók, játékok és kísérőkártyák, fotózási kellékek és girlandok, és még sok minden más is szerepel, melyeket nem csak különleges alkalmakkor használhatunk – kiválóan alkalmasak lakásdekorációs, vagy vidámságfokozó célokra is! Ráadásul minden termék számtalan különféle színben készül, csak hogy végképp képtelenség legyen a választás!

Karcsi papírboltja egyelőre még készülőben van, hamarosan nyílik webshopjuk a karcsipapír.hu címen. Mi persze nem bírtunk várni a boltnyitásig, ezért elhívtuk Karcsiékat a szeptember 29-i Best of Stilblogra, és hatalmas örömünkre el is fogadták a meghívást. A türelmetleneknek tehát lehetősége nyílik megismerkedni Karcsiék gyönyörű papírtermékeivel a Toldi Klubban, és hazavinni a legvonzóbb darabokat!

www.karcsipapir.hu

Facebook.com/KarcsiPapirboltja